Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fenalardayım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Seni de düşünemiyorum.
Neler oluyor bana.?

Resmi olarak 5 ay 29 gün...

bana sorarsan yıllar kadar uzun...

ağlama demenin ne faydası var ? ahh ahh .. içim kapkara gene .. Allahım ne olur yanımda ol..

en uzun küslüğümüz böyle dakikalar sürsün, birbirimizin kıymetini hep bilelim
ne sensiz bir ben düşünülür ne de bensiz sen
biz senle bütünüz artık aşkım

çok özledim seni çok.
nasıl dayanıcam ben
gözümde sürekli akmaya hazır bir yaş...
tez zamanda gel aşk....

Gözlerim doluyor
Aşkımın şiddetinden
Ağlamak istiyorum

Yıldızlar tutuşurken
Gecelerin şehvetinden
Kendimden taşıyorum ...

Offff... Çok seviyorum yaaaaa... Geçsin şu günler. Bitsin bu çile.

Çok pis aşık oldum.

Buruk bi mutlulukla merhaba diyorum yarınlarıma.. hadi hayırlısı... ama şunu unutma ! Sen isteseydin, sen de isteseydin ne olursa olsun her zaman yanında olacak, seninle paylaşacaktım ömrüme dair ne varsa.. asla bırakmayacaktım seni.. tüm toza pisliğe rağmen tutacaktım ellerinden.. Sen de isteseydin senin çocuklarını doğuracaktım, senin soyadını alacaktım.. Sen de isteseydin son nefesimi kollarında verecektim.. Sen böyle mi istedin sevgili ? Yol ayrımından yana mıydı bize dair düşlerin ? O zaman bana yasını bitirip inançla yoluma devam etmek düşer.. Yeniden ayağa kalkıp yeniden aşık olmak düşer.. Sakın beni suçlama sevgili.. Senin tercihindi..

Son düzenleme:
En büyük destekçim sevgilim.. Sana çok teşekkür ederim hep yanımda oldun unutsuzluğa kapıldığımda bana umut verdin. Bugün yine rabbim denk getirdi ve yanımdaydın. Bu zor anımda yanımda oldun ve senin kollarında ağladım. Senin güzel kalbin yüzünden hep denk geliyor böyle. 2 haftadır gelememiştin ne kadar üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş. İnşallah allahın izniyle bundan sonrası daha güzel olacak.. Seni seviyorum

Sana şükürler olsun allahım. Verdiklerin için çok teşekkürler..

Son düzenleme:
Ben yalnızlığa aliskinim bosver sen beni.
Yaşadığım acılara kan kusup, kızılcik şerbeti demeyi de bilirim ben.
Kimsenin ilgisine sevgisine muhtaç degilim...

Bugün arabada giderken kırmızı ışıkta beklerken o en sevdiğin şarkılardan biri çalıyodu ya işte o zaman ben karşıya bakarken anzısın sana doğru dönüp baktığımda bana bakıyodun buğulu gözlerle elimi tutuyordun o esnada sıktın birden
gözümden kaçmadı sevdiceğim nasıl içim eridi o anda bir bilsen
sanki bana ''sakın gitme hayatımdan'' dermiş gibi baktın
ben seni çok seviyorum hepte seveceğim bunu unutma

o şarkı buydu işte
[video=youtube;AKtqCIJjT2Q]http://www.youtube.com/watch?v=AKtqCIJjT2Q[/video]

Son düzenleme:
artık seni sosyalden takip etmekten bıktım. her twitterı açtığımda adını aratmaktan, kim sana ne yazmış bakmaktan bıktım. bakmayayım bakmayayım diyorum ama yapamıyorum alışkanlık olmuş artık girer girmez elim o arama kısmına geliyor. ismini soyismini ezberlediğimden klavyede kendiliğinden yazar olmuşum şakır şakır. sırf instagrama bugün ne eklemişsin kimi eklemişsin hangi fotoğrafları beğenmişsin o yüzden giriyorum yoksa iki aydır neredeyse ben bir şey eklemiyorum. artık ben bunları yapmaktan bıktım. sende bunları yapıyor musun acaba tek merak ettiğim şey bu. sadece bu. :44::26:

Yüreğimden Haram Sevdalar Geçmedi...
Helalim Olarak Gördüm...
Helalim Olarak Sevdim...
Helalim Olmayanı Ben Çoktan Gömdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…