Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelecekmisin yakışıklı meleğim...
geldiğinde lütfen bana bişeyler belli et...
bişeyler hissediyorsan da belli et, etmiyorsanda...
buna gerçekten ihtiyacım var herşeyin hayırlısı

son günlerimiz.. 13 ağustosta evime son kez bakıcam...

O kadar salaksın ki B...
Sana laf anlatmaya çalışanların parmaklarına yazık.
Ben çok okkalı bir cevap verecektim sana ama kapasiten yetmeyeceği için sayfayı geri kapadım.
Kes sesini artık cahil şey. Kendini geliştirmeye çalış azıcık, sazan gibi herşeye atlayacağına.
--------------------------------------------------------------
Ve sen, demek istediğini ben çok iyi anlıyorum ama o cahil anlamaz canım, boşuna uğraşıp yorma kendini hiç.
Heryerde var böyleleri ve biz bu yalakalar yüzünden şu an bu haldeyiz ülkece..

Son düzenleme:
Son 8 gün..
Sonra doğan güneş karanlık..
Taa ki sen gelene kadar..
Bekleyeceğim seni..
Sende beni ve kızını unutma tamam mı?
Bizi daha çok sev..

Askerliğin bitsin artık seni gerçekten çok seviyorum beklemek yormadı ama özlemek yordu beni çok zorluyor sana sarılmadan sana dokunmadan seni hissetmeden geçiyor günlerim artık rüyalarımda görüyorum seni ama o bile özlemimi gidermeye yetmiyor

10 gün sonra buradasın. Aynı şehirde olduğumuzu bilmek bile huzur veriyor. (Ben bunları hissedecek adam mıydım!İnanamıyorum!)
Yaşamadığım duyguları bana yaşatan tatlı "s" ; şimdi kafamı başka şeylerle meşgul etmek zorundayım.
10 gün sonra değil ama birkaç haftaya görüşeceğiz.
O kadar güzel olacağım ki o gün, biraz daha hayatıma girmeni sağlayabilmem adına büyük bir güç olacak elimde o güzellik.
Bana iyi davran.
Şimdilik hoşçakal.

Ama gün gelecek sonsuza kadar yanımda olacaksın

Son düzenleme:
sevgilimmm sen bana nefess verdin her yaptıgınla hayat verdin umut verdiinn senii öyle çok seviyorum kii biliyorum sen hem bana harika bi eş hemde muhteşem bi baba olucaksınnn üzülmeme azıcık dudamı bükmeme bile dayanamıyosun o minik serçeyi yaşatamadımm halaa içimde bi vicdan muhasebesi yapıyorum dayanamadıınn telefondan duydugun sesimee bilee ...bana yeni bi bebek getirdiiinn hemdee bıcırıkk bişeey 15-16 yıl yaşarlarmış Allah uzun mür versin amaa bizim ilk canlı çeyizimiz bu pamukpuuuf Allah bu güzel Aşk'ımızı heep korusuunnn

bazen .. ne yaparsan yap olmuyor ..
bence artık birşey yapmana da gerek yok.
zira bu takındığın tavır sadece seni gözümden düşürür.
daha fazla birşey yapma ki bende kalsın o son değerin..

ne gündü amaa
ne çok şaklabanlık yaptım sana..ee sen de geri kalırmısın
öldürdün beni gülmekten
yahu sen nasıl böyle tatlı olabiliyosun ki aşkım benim
senle yaşadığım herşey, her an birbirinden değerli
hep ol yanımda..o güzel hayallerini yerim ben senin

ev toplamak ne zor şeymiş.. annem sende böyle yoruluyormuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…