Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni görmedim ya günüm hiç güzel degildi
biyerlere gitme gideceksende ben gittikten sonra git
artık bakıp durma gel bişeyler söylee

Bazı kişilerin üzerlerine fazla düşmeyin,
eziliyorlar sonra yine suçlusu siz oluyorsunuz..
Bilin istedim..

Tam da seni düşündüğüm anda aradın... Seni çok özledim bitanem... Hasretle bekliyorum... Hani konuşmamız bittikten sonra şak diye bir daha aradın ya, hani hayallerinden bahsettin ya hepsini gerçekleştireceğiz bitanem, merak etme, ben seni evimizde bekliyor olacağım, teskereyi aldığında kollarına atlamak için

seni kokunu çok özledim. 460 nasıl biter diye düşünürken şimdi 5 gün sonra yanımda olcağının hayalini kuruyorum bütün haftamızın hayalini kuruyorum ve şok oluyorum izine gelmiyosun tekrar gitmeyeceksin askerlik bitecek bidaha gitceksin diye üzülmek yok çok tuhaf bi duygu seni çok özledim varlığın hazinem sımsıkı sarılıcağım sana 5 güncük sadece

durup durup aşka gelip mesaj yazışlarını seviyorum..hep böyle ol sevgilim

evlendikten sonra pek oyle olmuyor canim
bizde oyleydik her an mesaj atardi 1 saat gecer ozledim diyip geri baslardk konusmaya
simdi mesajlarimiz genelde :: eve ne lazim askim, magazadayim, ekmek lazim mi, geliyorum canim, vs...... :: seklinde

Son düzenleme:
Beni sevmene cok ihtiyacim var. Daima yanimda olmana. Ellerimi hic birakma.. Lutfen!

Seni sevmediğini bile bile sevdin mi birini hiç? Bekledin mi aylarca belki de yıllarca geleceği günü? Peki sevdiğin gözlerine bakarak başkasını sevme ihtimalinden bahsetti mi? Onun gelecekte başkasının yanında uyanacagi uykulara yatacağını düşündün mü? Bebeğine bir başkasının ebeveynlik edeceği vakitler geldi mi aklına? Onu bunu bırak da sabahlara kadar mide ağrıları çektin mi ağlama nöbetlerinde? Hepsini bir bir yaşıyorum,keşke diyorum keşke seni seveceğime ölseydim...

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

Şu bana bir şeyleri ispat etmek için kendi fikrin olan telefon dinletme meselesi var ya M...Bu konuyu sonradan benim üzerime iftira attığını öğrendiğimden beri senden daha çok iğreniyorum.

Kulağıma gelmeyeceğini,haberim olmayacağını mı sanmıştın ? Şükür Allaha ki bir şekilde gösteriyor,duyuruyor bana........

Kimbilir daha inkar ettiğin,başkalarının üzerine yıkmaya çalıştığın neler neler vardır.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yoruldum artık..Her şeyi sırtlamaktan..Artık taşıyamıyorum bak görmüyor musun sırtımda ki kamburu?Umarım artık yükümü-zü hafifletir sevgili ailen!Bıktım artık onlar için ödediğimiz borçtan..

ondan gelen her mesaj mutlu eder beni..
yeter ki evlenelim de ekmek lazım mı diye sorsun

Sebepsiz bi huzursuzluk var üstümde,üstüne alınmıycağını bilsem paylaşıcam ama hemen sen de gerilirsin,sonrası malum

Ben susayım en iyisi,hava alınca geçer!!!

Dün gibi sana aşık olduğum an, gözlerimin önünde... Ne zaman geçti 1 yıl 3 ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…