Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilimize Düşen , Kalbimizden Geçen , Bizim Bilemediğimiz ;Ama Bizim İçin Hayırlı oLan Ne Varsa , Dua olup Kabul olsun İnş'ALLAH. HAYIRLI KANDİLLER....

Çok özledim YA RABBİM ...
Çok özledim çooooooooook ............
İçim ölüyor ....

sana çok kızıyorum ama 5 ayın da zor geçsin istemiyoruummm hem severim hem kızarım kızdırmaam

Türkiye'yi küçümseyip geldiğin ülkeyi öveceğine gitte koltuk altı kıllarını al iğrenç kadın , yada en azından koltuk altlarını gere gere yayılma. :120:
Ayrıca bebeğin senden mikrop kapmıyorsa kimseden kapmaz merak etme
En azından bizler size göre tertemiziz.

Son düzenleme:
ne oldu kedi ciğerini mi kaybettin ???

öyle bakmaya devam etme,yoksa karışmam... bide sana 10 kere dedik dimi 21 besmele diye..

iyi halt ettin bana o günü hatırlattın... iyi halt ettin....

not: Abla değilim ben....

not2: boşa ugrasma güllüm çözemezsinki çözemezsinki

not3: işine gücüne baksana sen bide telefonuna tabi

sana hala bayılıyorum askerdeyken her zaman her zor şartta sana bayılmaktan vazgeçmicem diyen canım sevgilim

ben sana ölürüm kiiii beklemekten ve özlemekten asla vazgeçmicem senelerdir yollr mesafeler bu aşkın önünde duramadı askerlikmi duracak şafak doğan güneş diyeceğimiz günler yakın 5 ay 5 gün değilmi geçer ben okulunu bitirmeyi bekleryken 3 ay görmemeyi seçmiştim askerlikte öylemi 20 gün bile kalmadı yanında olmaya canım aşkım

sesini duyduğumda kahkahalar atıyorum ağlamak yerine, hüzünlerimi yokediyor senle konuşmak aşkın hep var ama o güzel arkadaşlağından belli süre yoksun olucam benim en büyük sırdaşım yol göstericim canım yol arkadaşım bu süre zarfında üzülsemde kırılsamda hep senin varlığın biryerlerde bana ulaşmak için uğraşman beni hayata karşı güçlü yapıcak seni herşeyden çok seviyorum çoktan çok seviyorum aşkım

Allah'ım senin çirkin yüzünü biliyor kimi kandırırsan kandır Rabbimi aslaa kandıramazsın..Alacaklıyım iki cihanda da..

bugün sana sevdiğin tatlıdan yaptım ama sen yiyemedin
gel bir an önce ellerimle beslicem seni
aşkım benim çok özledim ve daha 3 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…