Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hersey istediginiz gibi olsun istiyosunuz,sadece kendi cikarlariniz onemli tabii.Gerisi hikayee
Nefret ediyorum bencil insanlardan.

Avatarındaki sensen eğer Vanessa Paradis 'e ne kadar çok benziyorsun...

:s Senden böyle bir espri(!) beklemezdim Narmik. Hayal kırıklığına uğrattın beni.

Ben de onun gençliğindeki hali gibi minik ağızlı, dolgun dudaklı, koca gözlü (ıslak ıslak bakan) ve düzgün küçük burunlu bi insan olduğum için koydum ama.
Masum surat ve bebeksi hatlar bakımından benim gibi bi tip.

Yaşlanmış haline hiç rastlamadım onun..Görmedim yani...Espiri değildi zaten..İnsan insana benzer..Senin tipini hiç bilmediğim için öyle sordum....

Kesin balık burcusun sen bence :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşlanmış haline hiç rastlamadım onun..Görmedim yani...Espiri değildi zaten..İnsan insana benzer..Senin tipini hiç bilmediğim için öyle sordum....

Kesin balık burcusun sen bence :)

Evet onu nerden anladın ? Hüzünlü duruş, masum surat deyince mi ?
Karakterim genelgeçer balık özelliklerine hiç uymasa da fizik olarak anlatılanlara benzerim.
Özellikle gözler konusunda.

Evet onu nerden anladın ? Hüzünlü duruş, masum surat deyince mi ?
Karakterim genelgeçer balık özelliklerine hiç uymasa da fizik olarak anlatılanlara benzerim.
Özellikle gözler konusunda.

Fiziksel özelliklerinden değil canım .. Karakter olarak ....Çok balık burcu arkadaşım var...Eşim de balık :) Tanıyorum artık yani.. Hüzünlü duruş ,masum surat benim de fiziksel özelliklerimden biri ki gülümsemeyi severim ben ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hmm yazdıklarımdan falan çıkardın o zaman.
Balık burcunun bilinmeyenlerini de çok iyi bilirsin sen eşin de öyleyse. Gerçi herkes aynı değil ama.
Benim duruşuma bakıp balık olduğumu söyleyen olmuştu da o açıdan fiziksel açıdan benzettin sandım.

kimse tarafından sevilme,sevildiğini san ve büyük bir kazık ye..hep pişmanlıklar olsun hayatında,rahat uyuyama.kimseye güvenemeyecek hale gel ve içindeki en büyük pişmanlık keşke O'na böyle yapmasaydım olsun..

Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla tabi canım...Kitaplara ve okumaya olan düşkünlüğün,kendine ait bir dünyan olması vs vs :)) Sanaldan ne kadar tanınabilirse o da...

Kimseyi mutlu edemezsin, o yüzden hiç kimse için mutsuz olmaya değmez...

Vur Dibine Hayatın
:124:

Seni uzun zamandır gözlemliyorum ... kendinden başka birisini sevmeyi becerebilir misin, merak ediyorum

Şu anki duygu durumum : Olsan da olur olmasan da. :44:

Umrumda değilsin pek.

Yine de sonradan pişman olmamak adına elimden geleni yapıp seni etkileyeceğim tabi ki.
Sonrasına bakarız ...

Son düzenleme:
hem kulübün başkanısın hem kulübün twitterından bişey yazıp rtliyosun hiçte anlamadık dimi bizde.

Seni affediyorum ve ya affetmiyorum.
Seni hala seviyorum ve ya sevmiyorum.
Nerdesin, kimlesin, ne haldesin ? Bilmiyorum ve bilmek isteyip , istemediğimi de bilmiyorum.
Beni hissediyor musun ? Her gece olmasa da iki günde bir düşünüyor musun ? bilemiyorum.
Bildiğim tek şey, sanki hiçbir şey yaşamadık seninle.
Sokakta görsem, "bir yerlerden hatırlıyorum" diyebileceğim kadar yabancısın sanki bana .
Hissettiğim tek his ve şu sıra dilimde olan bir cümle : "Her şey boşunaymış, sanki her şey hiç yaşanmamış !"

Son düzenleme:
Telefonunun uzun süre kapalı kalması beni telaşlandırdı bir an için.
Sana aşık olup olmadığımdan emin değilim ama seni önemsiyorum, merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…