Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum bugün anlattıklarım, hissettiklerim seni çok üzdü canımın içi. sen kimsenin, hatta kendi ailenden birinin bile beni üzmesine dayanamazsın, kıyamazsın biliyorum. sustum, sustum ama daha fazla tutamadım içimde biriktirdiklerimi. iyi mi ettim kötü mü ettim anlatmakla bilmiyorum ama tek bildiğim beni şu dünyada en iyi anlayan insanın SEN olması. rahatladım, üstümden bi yük kalktı, içimdeki ağlama hissi geçti. çünkü sen görmesen de ben sana yazarken ağlıyodum. eminim hissetmişsindir. çünkü ben senin ne kadar üzüldüğünü hissettim. tutamadım içimde sevgilim affet beni canını sıktıysam

Gercek hayatta da boyle seyler olurmus meger..
iki ayri hayatta tanismaliydik..
Belki daha once veya daha sonra olmaliydi.
Dogru vakit, dogru mekan, dogru insan...
Bunlarin 3 unu de ayni anda yakalamak ne kadar zor!!!
Bunlar imkansizlik mi?
Imkansiz miyiz biz?
Peki o zaman neden ciktin karsima?
Neden tuttun ellerimden?
Neden optun beni?
Neden kalbimin ortasinda kocaman bir yer edindin kendine?
Neden?!
Bu neyin sinavi?

Ne tuhaf yaşadığımız çağda şükür yaşıyorsun diye tele sarılacak gerçek bir dost,sevgili,insan görünümlü yaratık olmaması...
herkez bir kosturmanın peşince kendince bahaneleri var herkezin sorsan herkez yogun agır yasıyo hayatı uzaktan bakınca ise ne kadar boş ve acınası hayatların içindekı küçük hikayelerde büyük roller üstlenndiklerini sanıyolar.Şükür olsu ki kimse gibi olamıyorum çıkarcı olmayı beceremedim gitti çook kaybettim belki ama kazandıkalrımı gösterecek kadar da iyi ki sahte insancıklar tanıyorum iyi ki varlar onlar oldukça gerçek hayatı yaşadıgımın farkına varıyorum.Siz siz olun sakın ynlızca işiniz düşünce kocanızla arkadasınızla sevgilinizle ailenizle tartısmalarınızda yanımda olur lımandır o ceker diyen dostlarınızı salak sanmayan onlar herşeyin farkında salaga yatışlarımızda sanırım ondan bu hayatta...üzülüyorummm üzülüyorummmmmm ben sizeeeee yaaaaaa ...

Senin gibi bir dostu olmali insanin.
Cok tesekkur ederimmmm.:))))

Son düzenleme:
puff hayatım ya pufff ömrümü çürüttün 2 dk da ya mübarek gün..Ben oğlumla giderim ve var bunda anneni bilmiyorsun sanki ille bırak ille bırak bırakacak ne var ya alt üstü çarşıya çıkacağım dün kaç saat gezdim yanımda idi ne oldu..Yine anne krizin geldi seni anlamıyorummmmmmmmmm..!!!

Sen benim aşka dokunmuş en güzel nakkâşım...
Dünden kalma yarınım, secde secde bakışım, duaya el açışım, suskun yakarışımsın...

1 lt.lik yağın lavabolara dökülmesiyle 1 milyon litre içme suyunun kullanılamaz hale geldiğini biliyor muydunuz ?

Atık yağlarınızı 5lt lik şişelerde biriktirip
444 28 45 arayın…
Tüm Türkiye de size en yakın toplama merkezi gelip yağı alsın…
Lütfen duyarlı olalım.
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM ... Uygulama gayet basit...
Bu numarayı paylaşalım....

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensizlik bazen içime işliyor.

Nasıl da yabancı gibiyiz artık, sen ve ben kalmamış, birer iki yabancı. bir birimizi gördügümüzde bile garip garip bakıyoruz oysa eskiden bir birimizi görmek için ne mesafeler kat ettik.

seni seviyormuyum?, bence hayır. artık hayır. çünkü senin sevgin de bitmişti. peki ya şimdi? neden hala umutla geziniyorsun? bekliyorsun?

elindekinin degerini bilmeyip kaybedince neden yeniden yine yine istiyorsun?

beni kaybettigini neden hala kabullenmiyorsun.

geçende bir birimizi gördügümüzde yakalaşacaktın aslında ama ben geri durdugum için sen de gurur yaptın.

bina kapısının camından gördüm seni, arkmaca nasıl baktıgını.

Ah can ah. artık senli hayaller kurunca dur orda diyorum kendi kendime. artık beni nasıl kırdıgını sen düşün. bi daha bi araya gelemicek şekilde kırmışssın . nasıl yaptın bunu aklım almıyor. keşke gurursuz olsaydımda senli olsaydım. ya gurur ya sen, ikiniz bir arada anlaşamıyorsunuz eski sevgilim. canımdan çok sevmiştim seni

zaten yaglari neden lavaboya dokerler anlamis degilim, hic bilmiyorsan koy bi ped siseye cope at.
ayni sekilde cay ictikten sonrada lavaboya dokerler ya... neden bi posete koyup cope atmazlar :44:

Son düzenleme:
ah sevdicegim ah bu çileli yolları o salak arkadaşını sırf senin için çekiyorum biliyosun degil mi
sonunda konuştuık ya gerisi gelsin istiyorum sen çok tatlısın ben sana birden aşık oldum
hoşlandıgımı anladın dimi gülüşünü yerim ben yaaaa
sende gözlerini kaçırıyosun sonraa o bakışın oyy boşuna zman kaybı gelip söylesen
herşey degişcek mi yoksa bitcek miii:2::2::2:

Hani insanın bir yeri ağrıdığında canı da orada olurmuş ya.... İşte benim de canım sende....

İçim umut doldu bu akşam, kaybetmeyelim ne olur ne olur.
O tatlı sözlerini de öyle özlemişim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…