Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım biliyorumki bebegimiz olmuyor diye çok üzülüyorsun, geceleri ben yatarken beni uyuyor sandıgını ve gizlice balkonda sigara içtiğini ve saatlerce hatta sabaha kadar uyumadıgını hepsini biliyorum ben üzülünce üzüldüğünü bana kıyamadıgınıda biliyorum. Seni o kadar çok seviyorumki keşke elimden bişeyler gelseydi sana evladımızı verebilseydim ama inanki bunun için çok çaba harcıyorum seni çok seviyorum.

Sana bu şarkı sevgilim.....

Sen bana müjde misin umut musun sevgili
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgilim
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar

Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
Sen bana vaat misin lütuf musun sevgili
Kim ne derse desin al beni sinene sar
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili
Benim gönül ülkemde bir tek senin aşkın var

ne yapmaya çalışıyorsun bıktım bu belirsizliklerden adımlarına cevap vermeyeceğim. daha iyisini yap eğer banaysa yaptıkların.

Kader en güzel oyunlarını hep bizim üzerimizde oynasın inşallah!!!

Allah razı olsun çok memnunum senden

ama ben hastayımm

iyi mi böyle?

Zaman dondu sanki, bugün ilk taksidi ödedim, 10. yu ödediğimde beni bekliyor olacak neler bekliyor olacak..

güzel bi gündü... kocacığım yanımda.. istediğim mevkideyim.. Şükürler olsun..

ne ben bir fincan kahveyim.. ne sen erdemli.. ne benim 40 yıllık hatrım var artık ne senin beş kuruşluk değerin gözümde bu saatten sonra.. ben sokaktaki ite bi kap su koyduğumda görünce sırnaşiyor.. sen .. yazık.. bu hayatta vefaya dair zerre yok sende.. dilimin ucunda küfre dönüşüyor sana dair her bi söz.. düşman yapmaz ulan senin yaptiğini.. böyle sessizce çekip gitmek.. 2 gün önce sarılıp bağrına bastiğin, her geçen gün yeniden aşık oluyorum diyen sen değil miydin ulan allahsız kitapsız ? senin sahip olduğun tüm değerlerin içine edem ben.. yazıklar olsun sana harcadiğim bütün emeklere.. delikanlı gibi yüzüme bi hoşçakal bile diyemedin ulan ! erkekliğine adamliğina tükürem ben senin ! bundan sonra var yaaaaaaaaaa yolda görsen selam verme ! hiç kimsesin artık sen benim gözümde.. sokaktaki köpek kadar değerin yok.. ömrümü adadiğim adama bak ! kaypak herif... layiğini yaşa ulan layiğini..

eveett aldım cevabımı. iyi ki de yapılanların üzerine atlamamışım. kime yaptıysan eğer helal olsun. ben becerememiştim bu kadarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…