Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senden nefret ediyorum!
Geri zekali aptal!!!
Bu kadar guzel birseyi nasil mahvedersin!
Yaptiklarina inanamiyorum! Nefret ediyorum senden nefret!! bana bu yasattiklarinin ustesinden insallah en kisa surede gelirim ve seni en kisa surede unuturum. Lanet olsun!

kavuşmamıza son 5 gün bebeğim 2 ay olucak nerdeyse hasretinden ölüyorum
annemlerden ayrılcağıma üzülüyorum ama sana kavuşmayı da çok istiyorum.
sana kavuştuktan sora da hep yanında kalıyım istiyorum ama offf
bu sefer de okul açılcak ne zaman aynı evde yaşıycaz biz

evet sabah süprizi, sesin bile dağıttı beni bugün nasıl biter

Terk edip gittiğinden beri,Kalbime lokma aşk girmedi
Sahipsiz kaldım yalan gibi,Bozgunum senden bile deli
Yandı mı canın benim gibi,Yaşarken öldün mü mahkum gibi
Hasretin büyür yüreğimde,Paslı kırık hançer gibi...!!!! çok özlüyorum senii

Bensiz içtiğin o çaylar bogazında kalsın emi 3 taneymişşşş sabah sabah ne bu enerji anlamadım ki ben

hastayım ama ben duygusalım bugün..

Sabahlarımız kırmızı üzüm ve umut kokuyor sevgili...

20'lik dişim şişti yine, uykumu da alamıyorum, hatta geceleri uyuyamıyorum, yeni bir kitaba başladım. Gece 12'den sonra kitap okumama çok kızarsın ama ben umursamıyorum. Senin verdiğin Marlboro paketi de hala bitmedi, içiyorum. Zaten sigara içmeme de çok kızarsın. Bütün yasaklarını çiğniyorum yani. Seni özlemek istemiyorum. Çünkü bu bana dokunuyor. Seni özlememek! Nasıl bi duygu ya bu?
Beni ne zaman ararsın?
Bilmemki ne zaman ararsın..
Benim lanet bir gururum ve inadım var, biliyorsun.
Ama sen dayanamazsın. Dayanamazdın.
Ara lütfen. Özledim de. Seviyorum de.
Bitsin şu çılgın suskunluk.
Lütfen ara artık!!!

sanırım sende en az benim kadar dengesizsin
daha akşam tamam kesin kararımız olsun dostuz dedin, şimdi bu mesaj ne
ikimizinde kafası çok karışık, umarım Allah doğru yolu gösterir bize

pelinim canım arkadaşım ellerim titriyor sıpacım pelotum allahım sen ne iyi bir yüreksin o kadar mutlu oldum ki gözlerimden yaşlar süzüldü senin hediyeni açtım danışmadan çağırdılar veeee asker sevgilim kocaman güller göndermiş hanginize sevineyim sıpalar ard arda geldiniz havalara uçtum çok mutlu oldum çoookkkk

en güzel doğum günü hediyesi oldun canım arkadaşım en sevdiğim şeelri biliyorsun seni çok ama çok seviyorum

İtiraf etmeliyim ki bazen sırf otobüsten atla yanıma gel diye sana küsmüş numarası yapıyorum.
Napıyım ofisim sen gelene kadar hiç bu kadar güzel yüz görmüyor, hiç bu kadar şenlenmiyor. İçersi hiç böyle çiçek kokusuyla dolmuyor. :)
Kendim için değil yani, sırf ofisim için gerçekten :)

Seni çok seviyorum canım arkadaşım. O güzel gözlerine kıyamam her zaman çok mutlu olmanı diliyorum senin.. Birazcık olsun başarabildiysem ne mutlu bana Asker eniştem ne kadar da düşünceli oyle Bi kez daha kanıtladı aşkının büyüklüğünü böylece..
İkimizde 1 gün öncesinden yapmışız planlarımızı demekki ve demekki bizde senin gibi plancı olduk gizoottt

İyi ki varsın gizom canım canım balıımmmmm

canım canım çok mutlu olallım hep beraber sağolasın seni çok seviyorum başardın sırıtıyorum kiii benn

asker enişten nasıl gönderdi hiç bilmiyorum hediyelerimi stradivaryustan alıp vermişti lacivert kombin yapmış kendince 2 tunik ve bir cüzdan ile havalara uçmuştum bee pelommm beklemiyordum her doğum günümde birşeyimde yollar ama cidden ondan beklemiyordum demekki gitmeden talimat verdiiii

ayyy herkes benim gibi plancımı olmuş beni şaşırttınız sıpacık

pelommmm sende iyiki varsın canım benim canımcımmmm

Bende seni seviyorum balım, dostluğumuz boyle nice seneler devam etsin. KK'nın bana kattığı ilk "kişisin". özelsin gizom özelsin.

Sevgili kayınvalideceğimmm bugün doğum günün Rabbim sağlıklı bir ömür versin inşallah umarım önümüzdeki yıllarda burnumdan getirmezsin eşim ile sürekli aramıza girmezsin bir huzur verirsin inşallah gün yüzü göster artık diyorum hani 2,5 yıl oldu biz evleneli artık bu gelinim de oğlumun eşi de kabul et de biraz huzur yüzü görelim =)))

Sevgiler mezarda saygılar mezar başında =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…