pelinim canım arkadaşım ellerim titriyor sıpacım pelotum allahım sen ne iyi bir yüreksin o kadar mutlu oldum ki gözlerimden yaşlar süzüldü senin hediyeni açtım danışmadan çağırdılar veeee asker sevgilim kocaman güller göndermiş hanginize sevineyim sıpalar ard arda geldiniz havalara uçtum çok mutlu oldum çoookkkk
en güzel doğum günü hediyesi oldun canım arkadaşım en sevdiğim şeelri biliyorsun seni çok ama çok seviyorum
Seni çok seviyorum canım arkadaşım. O güzel gözlerine kıyamam her zaman çok mutlu olmanı diliyorum senin.. Birazcık olsun başarabildiysem ne mutlu banaAsker eniştem ne kadar da düşünceli oyle Bi kez daha kanıtladı aşkının büyüklüğünü böylece..
İkimizde 1 gün öncesinden yapmışız planlarımızı demekkive demekki bizde senin gibi plancı olduk gizoottt
İyi ki varsın gizom canım canım balıımmmmm
canım canım çok mutlu olallım hep beraber sağolasın seni çok seviyorum başardın sırıtıyorum kiii benn
asker enişten nasıl gönderdi hiç bilmiyorum hediyelerimi stradivaryustan alıp vermişti lacivert kombin yapmış kendince 2 tunik ve bir cüzdan ile havalara uçmuştum bee pelommm beklemiyordum her doğum günümde birşeyimde yollar ama cidden ondan beklemiyordum demekki gitmeden talimat verdiiii
ayyy herkes benim gibi plancımı olmuş beni şaşırttınız sıpacık
pelommmm sende iyiki varsın canım benim canımcımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?