Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliomusun sen de benim dostum değilsin artık,sen de herkes gibisin...

Değer vermediğin halde yeteri kadar değer verip yanında oldum ama beni bu kadar kırmanı da haketmedim...

Oysa ki ben seni gerçek dostsun sanmıştım ama beni daha fazla kırmana izin vermiycem artık

Bu gün telefonda bana çok samimiyetsiz geldi sesin.... İçimden sana karşı mesafeli.. olmak gerektiği geçiyor.....

Bugün açık havada, yeşilliği bol olan mekanımızda buluşacağız yine.
Evde buluşmaktan daha güzel geliyor dışarısı bana.

Karşılıklı çaylarımızı da yudumlayacağız.

Ama benim dışarıya çıkabilmem için şu yemekleri halletmem gerekiyor önce =)

ne varlığınla cenneti yaşattın bana, ne de yokluğunla cehennemi. en beterini yaptın sen, beni ARAF ta bıraktın..

eşimin akrabasısın diye kaynanalık yapabileceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun :) bana sökmez :)

Giderken "UNUT" demişti...Hani sağır duymaz uydururmuş ya o misal
"UMUT" sanmışım..

İç kırgınlığından daha beter birşey yokmuş bu dünyada.. Sana hiç yaşatmadığım için bilemezsin tabii.

Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim veririm o yari de kime sevdirirse sevdirsin kimi öldürürse öldürsün kimi güldürürse güldürsün umurumda değil kaşı gözü gül yüzü yıllarım gitti...

Eğer o kızla evlenirsen ağzını yüzünü kırar,evine molotof atar mutluluklar dilerim
ona göre hee ayağını denk al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…