Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar benziyoruz ki şaşkınlık içindeyim.. tepkilerimiz olaylara karşı bakışımız.. gördün ve gördüğün halde kayıtsız kaldığın görülmesin diye açık değilsin:) tıpkı benim sana yaptığım gibi.. aklın bende.. düşünüyorsun ama adım atmaya gücün yok. aynııyız:)

farzetsem keşke duysa yazdıklarımı eski kayın valideme sesleniyorum senden nefret ediyorum anlıyormusun ban yaşattıkların bana çektirdiklerin için allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın bir gün hasap soracağım ve beş kuruş etmez kayın pederim insan yerine koymadın ben şimdi el üstünde tutuluyorum sende nasibini alacaksın ve görümcelerim benim başıma gelmez demeyin kimbilir sizler neler yaşayacaksınız yaşayın ve görün hepinizden nefrettttttttttttt ediyorum hala kinim sönmedi

eee boşuna hastalıkta sağlıkta demiiyooruuuzz o nasırınıı oyiciiiizzz sevgiliciiim iyi ediceeem senii aşklı ellerimleee

şu an gerçekten yanımda olmalıydın, Allah'ım bu nasıl bir acı..............

Göz görmeyince gönül katlanır derler, ondan biraz uzak olsam yeter..
Ama hiç yalnız bırakmaz anılar, çünkü en çok mesafeleri severler...

Son düzenleme:
sana bela okumuyorum, çünkü öyle kudümsüzüm ki ah ettiklerim sefasını buluyor

ahahah yok o kadar da değil de, değmezsin günaha girdiğime
hem sonra döner bana gelir falan ay ne gerek var senin gibisi için bunlarla iştigal etmeye

bir de buraya yazamayacağım bişey var kiii
ya neyse lan ben bişe demiyorum
yani allah vermiş sana vereceğini en deruni derdinden haline yan sen

Son düzenleme:
Yüreğimde yağmur yüklü bulutlar gibisin
bir yağsam, sende sulara karışacaksın
o yüzden tıkanıyorum
yaralarıma hayalini basıyorum
geçecek birazdan sancısı biliyorum...

sana gıcık oluyorum.ölene kadar da olacak bu sitem hiç bitmeyecek öldüğümde bile senden davacı olacağım.

unutmadan söyleyim sen videoları sile dur odun olduğun gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek..ODUNSUN ODUNNNNNNNNNN...

Ömrümce hep adım adım,her yerde seni aradım..
Ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım..

Bugün anladım ki; insan hep yarımmış aslında...
Tamamlayan biri çıkıp geldiğinde hiç kimse boktan işlere höt höt diyemiyormuş.
Yanlış da yapsan hatalı da olsan yarımını bulduğunda herkes dışarıda kalıyormuş.
Az önce direksiyonu tutan ellerim şimdi bomboş hadi gel sımsıkı tut beni ve susturalım dünyayı..

10güne kadar görüşmüş oluruz inşallah.:))
Şimdiden nasıl hazırlansam, neler yapsam diye düşünüyorum. :))
Umarım bizim için son değil de bir başlangıç olur o gün.
Her şey belirsiz. Hoofff...

Facebook'a da üye oldun he!!!!
Geç kalmıştın zaten!!
Adi pislik!
Neyse güldürdün beni be!
Bak gelişme var,eskiden gülerken ağlatırdın,şimdi ağlarken güldürüyorsun.

Benim bitanem nasılda kırmamak için uğraşırmış ben gitcem diye nasılda ince ince düşünürmüş her şeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…