Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çooooooooooooook özledim seni 4. günü ayrılığımızın nasıl dayanırım sensizliğe

Daha dün 19 saatlik yoldan geldim üzerimden yorgunluğu atıcam derken cuma akşamı yanına geliyorum patt kütt bamm gümm :)) 11 saat yol.1 güncüklüğüne sonra dönüş tekrar Olsun varsın olsun.Görücem ya güneşten yanmış kavruk yüzünü,patlak çatlak dudaklarından öpücem ya değer.Aşarım yolları ben

Son düzenleme:
yaa aşkım neden gelemiyorsun niye gelemiyorsun sanki?Oysa ben kendimi çok kaptırmıştım,okulun ilk haftası benimle olacaktın.Ben bütün planlarımı yapmıştım.Sadece bir kere izin almayı deneseydin,belki verirdi.Bilmiyorum..Ağlaya ağlaya yoruldum,çok özledim ama ben seni

Hiç bir şarkı sözleri bizim için yazılmadı ama ben hepsini senin için söyledim.

Ben nerde yalnış yaptım diyesim geliyor bazen

Şu kurs bi an önce başlasada gitsem

Her izlediğim filmde ağlamak zorunda mıyım? Ben bıktım kendimden!

mevsim hep sonbahar... bıktım ağlamaktan.. 3gündür ağlıyorum senin haberin var mı. Allahım bana sabır versin. sanaysa akıl fikir..

Bu böyle mi gidecek yani? Hem suçlusun hem güçlü ! Ama geriye bakınca anlıyorum ki;ben değişmişim,büyümüşüm..Artık istesem de eskisi kadar umursamıyorum seni ve bu çok hoşuma gidiyor !

Son düzenleme:
doğum günümde bile ağlattın beni... artık sesini duymak bile istemiyorum.acı çekiyorum. hala çok seviyorum seni ama bu ilişkinin tadı kaçtı artık
2 gündür telefon elimde bekliyorum ama sabredicem
beni tekrar kazanamazsan bu sefer bitti...

ahh arkadaşımm ahh bıktık valla ağlamaktan. aynı şeyleri hissediyorum seninle..

ahh benim aşkım, ben hastacık hastacık yatarken tırnaklarıma oje mi sürermişşş
azıcık da kenarlarına mı taşırırmışşş
gözüne çok düz gelip üstüne ebruli desen de mi yaparmışşş
ahh kıyamam
aşığım sana
yaptığın melisa çayını inan içecek halim yoktu
özür dilerim sevgilim
yoksa gizli gizli içine bal koyup karıştırdığını görmeme rağmen içicektim valla
ama çok sancım başlamıştı
bu arada
82. ayımız kutlu olsun
birlikte 82. yılımızı da görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…