Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok istedim şu sonbaharın gelmesini ama bu havalar beni depresyona sokmaya başladı bile, zaten senle geçen 4 günün ardından iyice boşluğa düştüm

Ben de boşverdim artık.Takmıyorum diyorum ama
senin boşvermişliğin karşısında takmamak elimde değil ki!

Sen ne kadar iyi yurekli bir insansin ya
Samimiyetine sonsuz guveniyorum.
Az rastlanir bir orneksin

Mutlu bir çift gördüğünüzde 'ALLAH bozmasın' demeyin... RABBİM (Haşa) fesat değildir, insanlar bozmasın yeter derler... İnsanlardan korunmayı başarabilirsen yeter canım

Kokumla çarpıcam seni çocuk En sevdiğin kokuyla.. Hafif pudra hafif pamuk şekeri ve de hasret kıvamında kollarına bırakacağım kendimi

Allah fesat değildir,lakin herşey onun takdirindedir... O istemedikten sonra kötü niyetli insanlar ne yaparlarsa yapsınlar nafiledir... Cüzi irademizi yaşıyoruz evet ama Allah'ın Külli iradesinin önüne hiç bir şey gelemez...

Özetle, hayır da şer de Allah'tandır...............

Son düzenleyen: Moderatör:
dün gece rüyamda bir çıkmazdaydım felaketteydim ve sana sıkıca saarılıp beni kurtar diye hıçkıra hıçkıra ağladım çok etkilendimmm bu rüyadan
sanırım seni çok özledim

beni görene bi haller oluyo yemin ederim. sorun bende artık emin oldum.

puff şey aslında ben hepinize sölemek istyorum bu yüz ifadelerii nasıl kullanılır burda

Evlilik aşkı öldürüyor diyorlar , ölürmüsün benimle :) ♥

puff şey aslında ben hepinize sölemek istyorum bu yüz ifadelerii nasıl kullanılır burda

sen konuya cevap vere tıkladığında açılan sayfada birşeyler yazıyorsun ya hani. hemen altında ifadeler var. fareyle üzerine tıkladığında o ifade yazında kullanılmış oluyor.

Gözümdeki ne idüğü belirsiz madde lütfen çık artık, lütfen! 3 saattir gözümde yeni bir cumhuriyet kurduğunun farkında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…