Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birbirimizi üzüp, acı çektirmekten başka hiçbir şey yapmıyoruz...

Haksızım farkındayım, ama olmuyor işte...

Allah Allah şaka mı bu?
gerçekten herkes böyle şeyler mi yaşıyor?
yok canım ne bilsin burayı...:44:

Son düzenleme:
Beeeen bıyıksız aşkımı ne çok özlemişiiiiiiimm Sonundaaa kestin evremikcan. hoş, gözüm alışmıştı iyice Ama böyle daha çocuksusun daha bensinnnn

Aşktan soğuttunuz beni ya.
Vıcık vıcık hallerinizden bıkkıntı geldi.
Tamam birbirinize bakınca gözleriniz ışıldasın, en güzel gülümsemenizi takının, imrenerek bakalım, mutlu olalım biz de... Bayılırım zaten.
Ama o hitap şekilleri nedir öyle... Tiksindim. :120::120::120::120:

hayatcım,bütün sıkıntılarını da inşallah kesip atmışsındır.ve yeni yaşına yepyeni bir halde küllerinden
yeniden doğarak adım atarsın inşallah..ben de seni çok seviyorummm...MUTLU YILLARR..

( not: 10 dk beklemek böyle anlarda zulüm yahuuu:26: )

Senin Zeki olduguna inancım tam... Yalnızca insanlara fazla güveniyorsun...
Lütfen acele et, yanlis birşeylerle zamanını car çur etmeni istemiyorum...

[video=youtube;8jkiaZkMJV8]http://www.youtube.com/watch?v=8jkiaZkMJV8[/video]

Hayatcımmm ....

Gönül gözümle sevdiğim ve gönlümde taşıdığım arkadaşım...

Beni şu an nasıl mutlu ettiğini, yüzümü nasıl gülümsettiğini tahmin bile edemezsin...

Ben çok şanslıyım sen gibi bi dost edindim kendime...

Bundan sonraki hayatımda, mutluluğumda, mutsuzluğumda hep yanımda olmanı istiyorum..

Vee bende senin hep yanında olacağım...

Arkadaşlığın inan hiç bişeye değişilmez.... Çok teşekkür ederim...

Keşke beni olduğum gibi kabul etmeyi denesen...

Bir gün dış görünüşüme, başka bir gün üslubuma, bazen kıyafetime laf ediyosun.. ve ben buna çok üzülüyorum

Haftaya bu vakitlerde nasıl bir ruh halinde olacağımı merak ediyorum.
2 gün sonrasını çok merak ediyorum.
Bugün okuduğum kitaptaki karakterin ilk görüşte aşık olduğu kıza bakarken hissettiği gibi, sen de beni görünce için gitsin istiyorum.
Çok önemli bu çok.
Elimden gelen her şeyi yapacağım.

aşkı sadece apış arasında sanann , bi erkeği aşık etmenin tek yolunun seksiilikten geçtiğinii zanneden zihniyetten başka nası bi düşünce beklenirdikii? Arada bi yanılmak isterdiim ama sanalda bile yanılmıyorum yerim ben bennnii

Icten olmak bambASKadir, bambaska.. ne yaparsan yap asiksan dizginleyemezsin kendini. Ve o oyle guzeldir ki.. ben kendimi ve seni boyle seviyorum iste. Belki kimse anlayamaz beni, kimse anlayamaz seni... ama yuregini gordum, yuregine dokundum. Gelmeni 473629206. Gozle bekliyorum miniim. Kocaman sarilmak vaad ediyorum rakimizin mezemizin yaninda biraz muzik biraz sohbet. Gel de demlenelim askim ben bi evrene bu sana askim diyorum cunku ikinizde kocaman yureklere sahipsiniz!

Dipnot: whatsapp a gel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…