Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan sevinmem lazım hoşuma gitmeli.. ama ben neden hep ilerisini düşünüyorum.. neden anı yaşayamıyorum. umarım korktuğum gibi biri değilsindir. bunu o kadar çok istiyorum ki..

Delirmemek işten değil
Yahu ne vardı bu kadar sevicek ne vardı !!
Kendi kendime beduua edicem yakında
Keşke kalpsiz bir insanın teki olsaydım
Hak değil bu !!!
O insan unutmuşken sallamazken umursamazken benim bu halde olmam normal değil.
Napıcam ben kafayı mı yicem son nokta bu mudur ??
Ölümlü bir insanı niye sevdin bu kadar aptal kafa ...

Kendinden nefret ettirmeden kendine gel

buraya geldik her şeyin en iyisi olsun dedik...
güzel bir televiyon aldık, sarılıp koklaşıp bir film izlemedik....
araba aldık başbaşa 100 km yapmadık...
yatağı bile en iyisinden aldık 10 gün üstüste uyumadık...
senin istediğin mutlu olmak değil...
SAHİP OLMAKTI...
şimdi sahipsin, BENİ RAHAT BIRAK....

İŞTE HATA YAPTIĞIMIZ YER BURASI....................

biliyor musun sahipsiz bir kalbe sahibim artıkcanının istediklerini yapmaya devam sorgusuz sualsizsiz tarafımdan artık..........................................................................

Son düzenleme:
haa bide zaten hep diyodum ona ama bi de sunu derdim

cook coook tatlısın seni küçük seker paketlerine koyup israile yollarım :)

ne alakaysa

sesinle uyanmaya devam ediyorum aşkım çok mutluyum iyikide uyandırdın o derin uykumdan bak geçiyor günler şafağımız her biten saniye azalıyor her biten saniye beni sana yakınlaştırıyor kavuşma anını dört gözle bekliyor olucam canım aşkım

hattaha uçarak gelcem almaya seni o nizamiyeden çekip getiricem yaşadığımız şehre

şafak sana göre 130 bana göre 129 hadi bakalım

ikili sayılara inmeye az kaldı

günler çabuk geçsin çabukkkk :2:

Gülen gözlerinde dünyayı, gamzesinde sonsuzluğu, kokusunda ab-ı hayatı bulduğum sevgilim...

İçimi titretiyorsun yine...

Hasretimden ölüyorum... Tut ellerimi götür artık bizi masal diyarlarımıza :123:

Hiç bir şey yazmak istemiyorum ne söylesem boş çünkü hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

kadınları sadece sex için düşünen biri ne acınılasıdır. egosu tatmin olur mesaj geldiğinde. delirir hatta. eminim ki birgün düşündüğüm şeyinde sırası gelecek. ve üzülen taraf karşısındaki köpek gibi pişmanlık duyarken çoktan gerçek bi aşkı bulmuş olacak. yaralarını bastırmak için başka bedenlere gitmemek ömür boyu acı çekmek demek değil. acıya layığıyla son verecek bir aşk gerekli olan. bir kapı kapanır, bir kapı açılır..ben kapıyı kapatalı çok oldu. sonra onunda rüyalarına ben gireceğim benim şu günlerde yaşadıklarım gibi. sonra yanyana uzanırken biri birini uyurken izleyip karşısında sigara yakarak uyuyuşunu izlemeyecek. uyansana! ne bu her buluşmamızda uyku yeter artık diyecek. duş alırken su değmemesi gereken yaralı koluna aldırmadan döküverecek suyu sözde erkeğine sözde kadın yanlışlıkla oldu diyecek. telefonunda kız ismiyle kayıtlı birçok erkek olacak. erkeğin yaptığı gibi. yalan söyleyerek dışardan eve girmeyecek sözde kadın.. kadın erkeğinden para istemek zorunda kalacak erkek verdiği parayı fatura için verecek ve kadın internette abazalarla konuşmak için internetini açtıracak. devran dönmez mi? döner.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…