kadınları sadece sex için düşünen biri ne acınılasıdır. egosu tatmin olur mesaj geldiğinde. delirir hatta. eminim ki birgün düşündüğüm şeyinde sırası gelecek. ve üzülen taraf karşısındaki köpek gibi pişmanlık duyarken çoktan gerçek bi aşkı bulmuş olacak. yaralarını bastırmak için başka bedenlere gitmemek ömür boyu acı çekmek demek değil. acıya layığıyla son verecek bir aşk gerekli olan. bir kapı kapanır, bir kapı açılır..ben kapıyı kapatalı çok oldu. sonra onunda rüyalarına ben gireceğim benim şu günlerde yaşadıklarım gibi. sonra yanyana uzanırken biri birini uyurken izleyip karşısında sigara yakarak uyuyuşunu izlemeyecek. uyansana! ne bu her buluşmamızda uyku yeter artık diyecek. duş alırken su değmemesi gereken yaralı koluna aldırmadan döküverecek suyu sözde erkeğine sözde kadın yanlışlıkla oldu diyecek. telefonunda kız ismiyle kayıtlı birçok erkek olacak. erkeğin yaptığı gibi. yalan söyleyerek dışardan eve girmeyecek sözde kadın.. kadın erkeğinden para istemek zorunda kalacak erkek verdiği parayı fatura için verecek ve kadın internette abazalarla konuşmak için internetini açtıracak. devran dönmez mi? döner.