Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Murat Boz'dan gelsin

Hiçbir an hiçbir zaman
Sensiz olmayan
Kalmadi hiç sevgilim
Unutmadan söyleyeyim
Kalbim senin olsun
Unut sevme beni
Senin sözün olsun
Unutmadan söyleyeyim
Ruhum senin olsun
Unut sevme beni
Senin sözün

Cem Adrian'dan gelsin

Peki ya sen hala bekliyormusun?
Beklemek şimdi hiç duymayan birine,dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız...
Peki ya umut?
Umut şimdi hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız...

Eyvah eyvah sen Cem Adrian mı dinliyosun Şuandan itibaren yasaklıyorum.

Ben şimdi yazıcam sana mailden neyi dinlemen gerektiğini

Eyvah eyvah sen Cem Adrian mı dinliyosun Şuandan itibaren yasaklıyorum.

Ben şimdi yazıcam sana mailden neyi dinlemen gerektiğini

Ama ama ama ben azcıcık dinlemiştim

Şey Sezen Aksu'ya da sardım çok fena bi de Sıla yoruldum

Aç ordan Danza kuduro Hadi bakiim hadi. Pelimiğin seni ısırır yoksa.

3 ay sonra gelen mesaj :26: Biliyordum istiyodum senden haber almayı ama oluncada keşke olmasaydı diyorum
Ne yapıcam ben şimdi cevap versem bir türlü vermesem bir türlü :84::84:

hayat ne kadar garip, asla asla dememek lazımmış, bunu senle anladım......
herşey nede çabuk gelişiverdi.....
senle hayat ayrı bir güzel aşkım
ya seni gene özledim ama ben.....
ah o dudaklar yok mu, yanımda olsaydın gene yapışıp kalırdım heralde =)

bu sabah sizin ordan geçerken gördüm seni bahçede, yanına gelecektim diğerleri olmasaydı ama olmadı, neyse akşam buluşacağız ne de olsa, iple çekiyorum valla kollarına sarılacağım anı

Son düzenleme:
akşama ne giysem şık bir elbise mi yoksa spor bişeyler mi

ben karar veremedim ama sen ne giyersen giy yakışıyor aşkım hatta seni en çok beğendiğim kamuflajlı halin, öyle gelsen daha memnun olurum

Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken.

Kaşlarımızı almayı bilmezdik, makyaj çok büyüklerin işiydi sevmezdik. Arkadaşlarımızla beraber bir gece uyuyabilirsek eğer velinimetti
bizim için, lükstü, zenginlikti. Ailelerimiz en az beş kez arardı eve beş dakika geç kaldığımızda. Otobüsteyim bile diyemezdik, otobüsle bir yere gidemezdik. Otobüs lükstü, zenginlikti. Koşa koşa eve varana dek nefes almazdık ve nerdesin sen sorusunu duymadan cevabı verirdik.

Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.

Sonra mı? Büyüdük. Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük.

Nâzım Hikmet Ran

Özür de dilemiş olsan, dediğin lafları hala hazmedemedim ben.
Küstah adam!
32 yaşında kariyer sahibi ve her şeyden önce çok akıllı sandığım bir insandan bunları duymayı hiç ummazdım.
Çok ayıptı yaptığın. Umarım telafi edersin bir şekilde.
Yoksa galiba yine patlayacağım sana ya da bi şekilde bi oyun oynayacağım da anca rahatlatacağım kendimi sevgili dr.um.
Demek ki neymiş ben senin sandığın gibi bir kız değilmişim di mi ..?!
Ayrıca yine demek ki neymiş, "akıl yaşta değil baştaymış".
Yedin sözlerimi, oturdun aşağı! Bakalım şimdi ne olacak.

en kısa zamanda sarılmak istiyorum sana çok özledim

''Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme!
Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi
yürekli olana yakışır..''

- Şemsi Tebrizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…