Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne diyeyim ben şimdi, sonra görüşsek de bir faydası olmayacak... Değişen hiç bir şey olmayacak, böyle devam ettiği sürece...

Anladım ki: İnsanlar, Susanı korkak. Görmezden geleni aptal. Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. ... Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar..
Şems-i Tebrizi

Sana öfkemi yenmem lazım. Yoksa bitirecek bu duygu beni.
Ağlayamıyorum da. Ne yapsam ağlayamadım yau.
İki arada bi derede bir duygu durumunda olunca ağlayamıyormuş insan.
Ne aşık olmuşum ne de sevmiyorum diyebiliyorum. Öyle arafta..Zor.

mutluluk bir seçenektir mutlu olmayı seçtim ve çok mutluyum :79:

Bugün seni gördüm ya içim gitti yine sana
Özledim çok fazla özledim bu 4 ay nasıl geçecek bu özlem her gün katlanarak artıyorken ?
Sevgilim, sen canını sıkma ben senin gözyaşına dayanamam :85:
Seni çok seviyorum bunu hiç aklından çıkarma ve ben döndüğünde sana bir kez daha aşık olarak çıkacağım karşına....

bian evel yarın olsa ve hep yarında kalsa zaman.. seni sımsıkı sarıp kokunu içime çekmeye ihtiyacım var, zaman durmuş gibi katlanamıyorum ayrı geçen 1 güne bile.. Seninle uyanmak istiyorum her güne

Seninle 3 yıl beraber olmak çok güzeldi..Hafızamda seninle ilgili çok güzel anılar kaldı..Bugün sen başka biriyle hayatına EVET dedin..
Umarım çok mutlu olursun..
3 yılda senin üzerinde hakkım varsa eğer HELAL OLSUN.
Yolun açık olsun olsun bana İLKleri yaşatan adam..

Sınavına 1 hafta kala bile uslu durmayı, kapris yapmamayı, trip atmamayı, çabuk sinirlenmemeyi beceremiyorum di mi.
Off, huyum kurusun
Özür dilerim sevgilim.

Keşke inanabilsem sevgine,
Keşke annen baban değilde önemli olan kızımla ben olsak....
Keşke inandırabilsen,
Ama sen sadece huzursuz edersin...
İki laf söyleyip köşene çekilirsin,
Ben günlerce acaba derim???
Sen değilsin suçlu,
Benim, bu kadar sevdiğim için ben suçluyum.........

Belki de ben sana mecburum...
Senin gibi gülümseyen bulamadığım için...

yukarı çıkabilmek için dibe vurmak gerekir.. dibe vuruşumu izledin hemde ne dibe vurdum şimdi hızla yukarı çıkışımı seyret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…