Sen bu sarkilardan anlamazsin..
Bak bunlar ask sarkilari.. Vazgectim diyor.. Vazgectim ellerinden gozlerinden.. Bir ah de yeter!
Bugun cok ozledim seni.. Bugun duygu firtinasi yasiyorum. Fotograflarimiza baktim! Hani bi tanesi var ya.. Hani ben kameraya bakip gulmusum, sende kameraya degilde gulen gozlerime bakip bana gulumsemissin.. Ben o fotografa baktim. Icim acidi sevdigim icim acidi! Sen ne zaman benim eski sevgilim oldun? Ne zaman eskidin! Neden vazgectim senden? neden beni vazgecmek zorunda biraktin, beni buna mecbur ettin? Bazen unutuyorum, cani cehenneme diyorum, bazense yeniden basa donuyorum.. Ben seni ne zaman kaybettim sevdigim? Sana son opucugumu verirken mi? Son kavgamizda mi? Senin icin ilk gozyasi doktugumde mi? Madem bitecektin neden basladin? Neden girdin hayatima sevdigim? Neden sevdirdin bana kendini? Ben senin bana dokunusunu, opusunu, "beni birakma!" deyisini unutamiyorum! Keske bende sana soyleseydim Beni birakma! deseydim belki o zaman birakmazdin beni.. Bak ben seni hic birakmadim...
Allah'im.. Ask acisi nasil birsey? ölüm gibi ama degil.. sende bende bir yerlerde nefes aliyoruz, birileriyle konusup gulusuyoruz. Belki ayni anda ayni seyi dusunuyoruz.. Ama ayriyiz. Ben senin gogsunde uyumayi cok ozledim.. Bana gitar calmani, cimenlere oturup muhabbetimizi.. Kahkahalarimizi ozledim sevgilim.. Evden cikmadan once son bi kez bana sarilip, beni opmeni ozledim! Seni ozledim! Seni cok ozledim!
Git icimden artik ne olur. Gelme aklima, cik.. Hem kalbimden hem aklimdan cik. Oyle 1-2 gun rahat birakip, 3. gun yine efkarlandirma beni. Git hayatimdan artik GIT! Lanet olsun ki git...