Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önlerime duvarlar örseler, kara sevdam hergün öldürseler... Kör bıçağım kimseleri kesemem, beni yine beni yine seninle bileseler!

Sana vericek cevap bile bulamıyorum
Ağzımdan kelime dökülmüyor , yorgunum :26:

o rüya gibi olacak gelinliğimin içinde incecik bi kuğu gibi olmam lazım ama bu hızla yemeye devam edersem ne gibi olcam Allah bilir

10 kere arama ve 30 tane mesaj neden ????

Ben artık bişey yapmıyorum ,içinden gelenleri yazıyorsunn

ama bir kere kırılmış kalp ne yapsan düzelmez!!!!

Hayat dolu, sevgi pıtırcığı, 50yaşındaki müthiş hocamın dediği gibi ne safmışım aşk konusunda.
Nasıl da katıymışım doktorum.
Üzgünüm o kadar kötü niyetle düşündüğüm için. (
Ne malımm yaaa... Ooofff.. ((
Hem hastane işleri, hem doktora tamamlamak için tez bitirmeye çalışıp da bana bu kadar vakit ayırdığın, alttan aldığın ve kibar olduğun için teşekkür ederim. Çok duygulandım.
Seni cidden seviyorum. (

Son düzenleme:
aşkım..bir haftadan sonra dün sensiz uyudum..yastığını aldım yanıma kokladım öyle yattım..
ama öyle alışmışım ki mis kokunu içime çekerek uyumaya, dalamadım bi türlü...
bir yaş daha yaşlandım.. bir yaşım daha çoğu sensiz geçti...
yine gittin saatlerce uzaklık girdi aramıza..
kahkahalarım eksildi,canım tek başıma tv izlemek istemiyo hiç..
şimdi sen olsan karnım acıktı diye alır beni gecenin bi yarısı çiğköfte yemeye götürürdün bitanem..
bnm canım yine çiğköfte istiyo ama sen yoksun..
geçmiyo sensiz hayat..
saat ilerlemiyo
seni çok özledim hayatm....

sadece sarılmak istiyorum,
hiç konuşmadan,
kimse olmadan,
geçmişi, geleceği düşünmeden,
kimseye hesap vermeden,
kimsenin yüzünü görmek zorunda kalmadan,
sadece sarılmak, ve göğsüne yaslanıp öylece 1 saat kalmak istiyorum....
yeniden doğmuş gibi olurum herhalde......

özledim............

Seni çok özledim Bi'Tanem... Gün geçtikçe korkularım artıyor, hadi bir an önce çık gel, ayrılmayalım bir daha... Bırakma ellerimi....

yarın güzel olsunnn
ben güzel olayımm
beni çok beğenn
ne çok şey istiyorum diy mii

Sen bu sarkilardan anlamazsin..
Bak bunlar ask sarkilari.. Vazgectim diyor.. Vazgectim ellerinden gozlerinden.. Bir ah de yeter!
Bugun cok ozledim seni.. Bugun duygu firtinasi yasiyorum. Fotograflarimiza baktim! Hani bi tanesi var ya.. Hani ben kameraya bakip gulmusum, sende kameraya degilde gulen gozlerime bakip bana gulumsemissin.. Ben o fotografa baktim. Icim acidi sevdigim icim acidi! Sen ne zaman benim eski sevgilim oldun? Ne zaman eskidin! Neden vazgectim senden? neden beni vazgecmek zorunda biraktin, beni buna mecbur ettin? Bazen unutuyorum, cani cehenneme diyorum, bazense yeniden basa donuyorum.. Ben seni ne zaman kaybettim sevdigim? Sana son opucugumu verirken mi? Son kavgamizda mi? Senin icin ilk gozyasi doktugumde mi? Madem bitecektin neden basladin? Neden girdin hayatima sevdigim? Neden sevdirdin bana kendini? Ben senin bana dokunusunu, opusunu, "beni birakma!" deyisini unutamiyorum! Keske bende sana soyleseydim Beni birakma! deseydim belki o zaman birakmazdin beni.. Bak ben seni hic birakmadim...

Allah'im.. Ask acisi nasil birsey? ölüm gibi ama degil.. sende bende bir yerlerde nefes aliyoruz, birileriyle konusup gulusuyoruz. Belki ayni anda ayni seyi dusunuyoruz.. Ama ayriyiz. Ben senin gogsunde uyumayi cok ozledim.. Bana gitar calmani, cimenlere oturup muhabbetimizi.. Kahkahalarimizi ozledim sevgilim.. Evden cikmadan once son bi kez bana sarilip, beni opmeni ozledim! Seni ozledim! Seni cok ozledim!

Git icimden artik ne olur. Gelme aklima, cik.. Hem kalbimden hem aklimdan cik. Oyle 1-2 gun rahat birakip, 3. gun yine efkarlandirma beni. Git hayatimdan artik GIT! Lanet olsun ki git...

Duvarlar laf anlarsa senin o kafan da laf anlıcak.
Ama duvarın aklı mantığı olmadığı için senin o küçücük beyninde benim ne dediğimi anlamayacak.
Anladım ki sevgi olsada bazen çekip gitmek lazım.
Olmuyorsa olmuyor kardeşim ben ak deyip sen kara dersen ve bana yalvar yakar olurken aynı zamanda kalkıpta kıyafetime karışmaya deli gibi kıskançlık yapıcağının sinyallerini verirsen bu iş olmaz.olmayacakta. Sana şans vermicem bu ne ya pskolojim bozuldu.
Ben vazgeçtim senden sende vazgeç benden!

güne birde seninle başlama ihtimali varken bugünüm nasıl aysın? Rica ediyoorum bana günaydın demeyin!

Son düzenleme:
30. Yılınızı deviriyorsunuz bugün... Bende sizin kadar mutlu bir evlilik yapabilecek miyim? Sevdiğim ve seçtiğim kişi doğru kişi olacak mı? Ve sizin gibi, ilk günkü gibi, aşkla bakabilecek miyim gözlerine 30 yıl sonra yine...

Nolur olsun... Nolur babam gibi bir eşim olsun. Gözünden sakınsın sevdiğini...

Hayırlısını ver Allahım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…