Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bi ara suratım yine mahkeme duvarına döndü ve sen beni güldürmek için türlü şebeklikler yaptın
surat asmamdan nefret ediyosun biliyorum ama ara ara geliyolar bana be bitanem
valla senle alakalı değil..öyle birden durgunlaşıyom, nefes almak bile zor geliyo
bi de kedi gibi kendini sevdiriyosun ya kafanı elime sürte sürte..yerim yerim yerim seni
özür dilerim güzel akşamımızı surat asarak bitirdiğim için
sana kavuşmaya daha çok var..etrafımdaki herkes bir bir evleniyo.. ne vardı sanki zaman daha hızlı geçeseydi de dün akşamki gibi her akşam bana sorsaydın ekmek ve yoğurt alayım mı aşkım diye..

aşkım salla gitsin yaa üzüldüğün şeye bak yorma kafanı sen herkes hakettiğini bulur.

yorgun savaşçım benim, ömrü nöbetlerde yollarda mı geçermiş :) az kaldı az kaldı :)

Karmakarışığımm ..

Sadece yaptığını hazmedemiyorum , bıkmıcak mısın aramaktan ,mesaj atmaktan?

İçim acıyor böyle mesaj attıkça..

İçimde kalmasın hadi diyorum ,ama sonra kendimi frenliyorum..

Telefonda sabahleyin sesin nasılda titrekti öyle

sevgili eşim,

4 aylık evliliğimizde elimden gelen her türlü fedakarlığı gösterip, nefsime ne kadar ağır gelse de çok fazla özveride bulundum. şimdi ise bu yaptıklarımın ne kadar fazla ve yersiz olduğunu görüyorum. haddi aşan fedakarlık ve özveriye hiç gerek yokmuş meğerse. bundan sonra bende kuralına göre oynayacam. bunu son 2 haftadır yapıyorum zaten ve gördüğüm kadarıyla çok da başarılı sonuç veriyor. hem üzülmüyorum, yok yere kendimi yıpratmıyorum hem de sen evlilikteki sorumluluklarını benim üzerime yıkmıyorsun artık.

eğer evlilik bu ise, oyun oynamaksa, bu oyunda seni mat edecem inşallah =) daha ısınma turlarındayız, yeni başladık. madem fedakarlık, sevgi, özen bunların hiçbiri görülmüyor o zaman anladığın dilden konuşuruz biricik eşim =)

seni seven ve zekasıyla inşallah seni ilerde parmağında oynatacak olan eşin simurg =)

Sıkıntıdan neler yaptığımı bir görsen gülersin halime. Ama yine de önce sen mesaj atacaksın işte hıh !

Geçmişle yaşamak, en ağır ruh hastalığıdır.
Eğer yenemezsen, asla yeni bir gelecek yazamazsın..

İnatçı insanlar kendi aralarında üçe ayrılır;
Dik kafalılar,
Boş kafalılar,
Ve kalın kafalılar..

*Aristoteles

Hayatın en güzel anıdır paylaşmak,
Neyin var neyin yok diye düşünmeden,
Paylaşmak gerek pazarlıksızca, Zamanı..Sıcaklığını..
Dostluğunu..
Fikirlerini..Ekmeğini..
Evini..Sevgini..Bilgini..Gülümsemeni..
Bunlar sende az diye düşünmeden paylaşmak gerek
Çünkü Paylaştıkça çoğalacaktır sevgiler..!

Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın.
Ve unutma; Ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın.

~Tolstoy~

Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma.
Bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma....
Görmen gerekiyorsa birini, git yanına.
Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini.
Hayat çok zalim.
An gelir,
Elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden.
O zaman istesen de
Dokunamaz,
Göremez,
Gidemez,
Söyleyemez olursun...!

~Can Yücel~

İşi adaletle gör,buna gayret et ; hiç bir zaman zulüm etme ..

Hangi iş olursa olsun sen onu tatlı dille karşıla; her işte tatlı dil kullanırsan saadet sana bağlanır.

Hiç bir işte acele etme, sabırlı ol, kendini tut; sabırlı insanlar arzularına erişirler.

Diline ve gözüne sahip ol, boğazına dikkat et; az ye fakat helal ye.

Hangi işe girersen, önce sonunu düşün; sonu düşünülmeyen işler insana zarar getirir.

Başkasının zararını isteme, kendin de zarar verme; hep iyilik yap, kendi heva ve hevesine hakim ol.

Bak, doğan ölür; ondan eser olarak söz kalır; sözünü iyi söyle! Ölümsüz olursun.

İnsanın bunca zahmet çekmesi hep boğazı ve sırtı içindir; mal toplar yiyemez, öldükten sonra da vebali altında kalır.

Büyüklük taslayan, kibirli ve küstah adam tatsız ve sevimsiz olur; kibirli insanın itibarı günden güne azalır.

EĞER KENDİNE CANDAN BAĞLI BİRİNİ ARIYORSAN, SÖZÜN KISASI KENDİNDEN DAHA CANDAN BİRİSİNİ BULAMAZSIN.

~Kutadgu Bilig~

“ Düşünce” Ekersin
-Davranış Biçersin.
“Davranış” Ekersin
Alışkanlık biçersin.
“Alışkanlık” Ekersin
Karakter Biçersin.
“Karakter “ ekersin
Kaderini biçersin

Ey İnsanoğlu bilmez misin?
Ne ekersen o’nu biçersin.

Yanımda olsaydın, meyve tabağımı hazırlar getirirdin ye diye, offfff Bi'Tanem sensiz anlamı yok hiçbir şeyin....

bugün seni kampüste gördüm aman Allah ım dedim ya kampüse direk girer girmez seni görmek nası bişeydi. kendi kendime tamam bırak şu çocuğu boşver desemde gördüğüm zaman bi saat kendime gelemiyorum yaa senin yüzünden bi saat arkadaşım anlattı ben he hı dedim geçiştirdim midem ayrı bulandıı kafam ayrı döndü. keşke bilsen bunlarıda neysee :2:

senin feneybahçeyiyim diyen ağzını yerim ben....
fıstığım benim....
babasının kızı, o da duysa ısırırdı seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…