Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hata içinde miyim ben. beni sayıyor mu benim için konforundan ödün veriyor mu. nefret ediyorum bu kadından. bıktım usandım. bişey deyince de adım kıskanca çıkıyor. o görür gününü, saf olabilirim hassas kırılgan da olabilirim ama aptal değilim. benim olan benimdir kimse de benim gibi konuşamaz bunu sende öğreniceksin. çok bilmiş ukala evde almış kız kurusu görürsün sen !

çok mutlu oldummmmm ama demiştim sanaaa yapıcam bunu diyee :)
güle güleeeee........... :))))))))))))))))))))

hiçbirşey bana senin çırpınışların kadar zewk wermiyor tabi birde atılman neyse kendi kendine dewam et bundan sonra güle güle sana... hayat bana güzel artık

O nasıl güzel bir şiirdir
Bir de onu sesinden duymalı ama, sevdiceğim bana şiirler okumanı özledim gene okusan ya...
Yerim la ağzını burnunu

neden bunlar benim başıma gelir ve kıskanç ben olurum?

-uff abi tam istediğim gibi şeffaf giydirmişler
-canımmm kimle konuşuyorsun?
-canım bi dk.Abii bu bebeği bana vercekler varya nasıl uçururum
-(tabi benim sinirler atar hışımla koşarım)Ver o telefonu! alo? kimsiniz siz! bebek memek şeffaf meffaf noluyor
-yenge? şey.. uçaklara bakıyorduk...
-uçak mı:18: göster bakıyım...
-al bak hayatım bravo ya...

ama ama ama.....
tamam kıskancım,aldatma takıntılıyım,ama böylede konuşulmaz ki

Son düzenleme:
ben diyetisyen olsam kilo alamayanlara 'adanalı' sevgili önerirdim.
Bir ayda 5 kilo.Elbiselerden çıkamıyorum.

boşa kürek çekiyorum ben yine canım yanacak yine aldandım galiba. geri adım atmıcam inceldiği yerden kopsun. seni çok seviyorum ama olmuyorsa yapamıyorsak zorlamıcam. zorlayan taraf olmıcam. sen bilirsin. ben yine kalkarım ayağa. üzülmez miyim kırılmaz mıyım tabiki paramparça olurum belki hayata küserim aşka kalbimi kapatırım. ama ne olursa olsun beni yok sayamazsın. yok sayarsan yok olurum sır olurum. ben sana bu dünyada cenneti yaşatıcam dedim yine diyorum. ama sen cenneti reddediyorsan ne yapabilirim. sonra konuşalım dedin cevap yazmadım. bide seni seviyorum yazmışsın. kıyamazdım sana ama kıymak zorundayım başka dilden anlamıyorsun. seni seviyorum olmadı bu sefer cevabım yanlış yoldasın oldu. düşün taşın karar ver oldu. konuşmak istemiyorum oldu. gözlerim dolu dolu ama mecburum bunu yapmaya. sonumuz gelecekse gelsin ertelenmesin.. bunu hiç istemesem de.

aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz
verdiğin teselli beni avutmaz
dermanı yardadır, sende bulunmaz
boşuna benimle uğraşma doktor..

Birini gerçekten sevdin mi?
Yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece birer lanet sayıdır!

"Gel; beraber alalım nefesimizi sevdiğim,
Sensiz boğazımdan geçmiyor!"

- Ahmed Arif

Seni ağlattığım için, aşırı derecede kırıp üzdüğüm için özür dilerim. Akşam seni öyle görünce bende çok kötü oldum.

İnsanın yaşı ilerledikçe anlıyor ki:
ne teyze anne yarısı,
ne de amca baba yarısı olabilir..

Beraber dinlediğimiz şarkılar, yürüdüğümüz yollar, gittiğimiz cafeler, içtiğimiz şeyler... Hepsi aynı, hepsi! Tek farkla bunları artık ayrı ayrı yapıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…