Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşık mıyım değil miyim hala kavrayamıyorum..
Ama şu anda hislerim o kadar olumsuz sinyaller veriyor ki, düşünmek bile istemiyorum seni ve beni.
Umarım yanılıyorumdur.

Gerizekalımısın ben adam sen!

Sabah sabah sinirlerimi zıplattın,başka bi iş bulsam da kurtulsam her gün senin gibi bi aptalla çalışmaktan!!Allah karına kolaylık versin salak şey şimdi dayanamayıp çakıcam o boş kafana!!!

ohhhh ne güzelde ağzının payını verdim ama ohhh...
beyin yok ki sende anlayamazsınn aptal!...
senin o minicik saçını yolmak istiyorum! ağzının ortasına bir tane şöyle çarpsam:113:

içimde bi his var geleceksin.ama gün geçtikçe inancım kırılıyor..

sensizliği ben seçtim, ben istedim ama zormuş gerçekten. Sebepler, bahaneler... kendimi avutmaya çalışıyorum sadece.

2 gün sonra görebilecek miyim kara gözlerini yani ...? :97:
Rüya gibi bir adamsın sen.
Her saniye aklımda olan bir adam.

geçmiş tozdur üfle gitsin
üflüyorum toz gibi üstüme yapışmaya çalışıyorsun evet artık tozdan farkın yok kaç kere daha kovmam gerekir bilemedim

Beklemekten yorulmadım asla!!
Sadece,her seferinde hayal kırıklıgına ugramaktan yoruldum...

ya neden bu kadar düşüncesizsin. neden iş çıkışı bize uğramadın gönlümü almak için. sen böyle yaptıkça benimde eziyet edesim geliyor sana. ama bu seferde kıyamıyorum......

Allahın sevgili kullarından olduğuma şükrediyorum hayatım....:)

Hani seviyorum ya seni bilmediğin birşey var be adam sen "sana tapıyorum" dedikçe tsunamiler yıkıyor bu yüreği :122:

Ayrılmamıza, bir daha konuşmayalım görüşmeyelim dememize rağmen nasıl da arıyorsun..

Bir de yarın izinliyim, bir yerlere gidelim birşeyler yiyip içelim diyorsun. Bunlar güzel gelişmeler ama bu saatten sonra benim işime yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…