Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hala birileri var! ruhunu serefini dostluğun anlamını bile bilmeyenlerin gölgesine satmayan!!! iyiki varlar! seviyorum sizleriiiii birileri!

Allahım bana açtığın bu güzel kapı için sana şükürler olsun, doğru karar vermem de, iradem de de bana hayırlısını razı kıl. Ne çok para ne statü istiyorum, huzurlu evliliğim gibi huzurlu bir iş sadece...

Boş versene kendinden başka kimseyi düşünmezsin sen.......
Layığını bul.......

Ayrılmak çok mu zor?

buna karar vermek çok mu zor? Evlenmeden önce el kaldırma herşeyi affederim ama dövmeni affedemem demiştim. Ayrıl boşan ağzına geleni söyle ama bana vurma demiştim. Unuttunmu? daha 2 yıl önce? bana vurmayı geçtim sen beni boğmak istedin. sen benim boğazımı sıktın.
çok umursamazsın tıpkı kınadığın insanlar gibi..

özür dilemek için gelip haklılığını savunan sen, neden geldin ozaman?
nefes alamadım bana uluma karşımda diyosun nefes alamadım anlıyormusun? kollarım uyuştu hissedemedim.Sen beni sürükledin inanmadın bana.. Yazıklar olsun sana.
hakkım helal ama benim üstüme yürüdüğünde işte o an sana hakkımı helal etmedim. Allah sorsun sana ben senin ayaklarının altındayken üstüme nasıl geldiğini, ezerim seni dediğini.

Boşanalım dediğinde gerçekten istediğin içinmi söyledin bilmiyorum ama ben bunu düşünüyorum. düşündürdün bugün bunu bana.
boşanalım dediğinde hayır demicem. hadi buyur.

sorunlarımız olduğunda konuşmaya çalışıyorum halledelim diye sen susyorsun ben konuşunca başım ağrıdı dıyorsun susunca konuş diyorsun yab biz nasıl halletcez sorunlarımız söylermısın koklaşalım mı hayvanlar gibi ne insanız ya hani konuşmaya çalışyorum ama nafile

Garip duygular içindeyim sanki üzerimdeki yük hafiflemiş ama hala bir taraftan içten içe garip bir acı var kalbimde. Gerçekten bitmiş olması tuhaf bir his bırakıyor. Ağlamak gibi bir durumum yok, gülmek gibide yok...Bilmiyorum boşlukta da değilim devam edip gidiyorum... Şaşkınım desem belkide bu daha iyi anlatır...

Sevgili ev arkadaşım,
Eve her geldiginde pürü pak temiz görmek istiyorsun
Birşey canını sıktıgında rahatça söylemek, şaka ayagında bana gelinin muamelesi yapmak istiyorsun
Ama ben de gemileri yaktım artık. Boyun egmek, yaranmaya calışmak, uyum saglamak yok. Sen evde istedigin zaman temizlik yapıyorsan ben de istedigim zaman yapıcam ve bu seni çok yoracak tatlım. ve Anne temalı söylenmelerin artık umurumda değil. dedigim gibi gemileri yaktım ben, anlaşamazsak anlaşamayız ben artık kimsenin bi tarafını yalamak zorunda değilim.

Evet evet haklısın sevmiyorum seni ben!!!
Sevmediğim için seni bekliyorum di mi?
Hatta seni hiç sevmediğim için üzülüyorum di mi?
Sigara da içemiyorum iyi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…