Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüzünü görmek iftar gibi her ayrılık saatinin sahurdan farkı yok.

Sen diyorsun bana teselli veriyorsun sabret diyorsun olucak ama olmuyo
bir yannan koseye cekilmis agliyorum kimsesiz gibi
Bir yannanda Dua ediyorum
Bizimde bebeyimiz olsun diye

Senin ben sehpa yapışını, o sehpayı pembeye boyayışını yerim canım sevgilim! Evimize yaptığın tüm güzelliklere hayranım

Deli gibi seviyorum

Seni COoooOook ama gercekten CoooooOoook Seviyorum..

amaa.. üzdügüm icin özür diLerim..

tut mir leid askim..

Çook özledim, ne kadar söyleyemesem de

sen bana kızdın diye üzüldüm, kara kara düşünüyorum nasıl özür dileyeceğimi sanıyorsun ya heh işte ben bütün gün dışarıdaydım bana küs olmanın avantajlarından faydalandım hadi öptüm canım

"üç kere değil,üç bin defa söz" dedin ya eridi içimdeki tüm buz dağları..

Ah be babişkom, annişime "Benim bebeğim daha küçücük, 2 yıl kapıma kimse gelmesin" demişsin. Pambuk şeker damadın çok üzüldü ama...
Biliyorum ki; 3 ay sonra 23 olacak olsam da, evlenip barklanıp çocuğa karışsam da ben senin hep küçük bebeğin olarak kalacağım.
Sen yeter ki razı gel, biz 5 yıldır bekliyoruz, babacığımın gönlü olsun diye 2 yıl daha bekleriz.
Seni çoooook seviyorummm. Ayrıca beni paylaşamadığın müstakbel damadın da seni çooookk seviyor

artık benim için hiç önemli değil geçmişimde yaşadığım sıkıntılar ben hayatımın kalan kısmını seninle geçirmek istiyorum

Bei mutlu etmek için yapamiican hiçbirşey YOK!! Sana aşığım!! evlenme teklifi ettiğindeki heycanı bu gece bir kez daha yaşattın bana KızKulesini gene hayran bıraktık BİZ'e Sen hep yanımda ol...

Nişan tarihimiz bir kaç gün ertelense ne yazar sevgilim
Bunca zaman beklemişiz 1 hafta daha bekleriz ne ki?

Bazen tedirgin oluyorum ama sonra geçiyor...

Öyle demek istemezdim ama çok kırgınım sana ben seni üzdüğümü düşünürken sen yine ayni şeyi yapıyorsun ya boşver diyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…