Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece aynı anneden doğup kardeş olmamayı senden öğrenmiştim ben, 3 yıl aynı yemeği parayı hayatı paylaşmayı senle öğrenmiştim ben ! kardeşim diye sana sarılıp ağladım , kardeşim diyip sana sarılıp güldüm ben ! çok değil daha 4 gün önce telefonda konuştuk özledim be kardeşim gel artık bursaya dedin.. gelemedim kardeşim özür dilerim gelemedim son kez sarılamadım ben sana son kez muhabbetin dibine vuramadık öğlenden beri ağlıyorum bu kadar erken mi gidicektin sen biri arasada hayır o ölmedi ! dese diye bekliyorum 3 gündür tutamadım ellerinden affet beni sadece iyi ol diye dualarımı yolladım sana 5 e biletimi aldım kardeşim çağırdığında gelemedim ama şimdi geliyorum sana Allahım sevdiği kullarını yanına alırmış derlerdide inanmazdım.. hayat böyle tuhaf ve kısa işte...canım kardeşim hayatımda tanıdığım en iyi temiz kalpli insan mekanın cennet olsun Allahım başta ailene sonra bizlere sabır versin çok erken gittin çoookk

Ben seni bazen cidden anlayamıyorum anlayamıyorum anlayamıyorum ...

Bir insan başbaşa olmayı hayal eder senin hayalin akraba eş dost beni kimseye göstermek zorunda değilsin tamam sağol beni önemsemen güzel ama bu kısıtlı zamanlarda ben seninle olmak istiyorum bilmem anlatabildim mi ama bunun için de extra çaba sarfetmicem bilesin ...bu arada seni bekleyen benim ayları günleri dakikaları saniyeleri sayan başkası değil ailen bile bu kadar saymıyodur bundan eminim ...

Neyse gelince gördükten sonra beni naparsın bilmiyorum senide mehtap sıkıştırdı heralde ...Sana inat şık şıkıdım giyinicem süslenip püslencem gittiğin zaman aklın bende kalsın ohh bunuda yapıcam işte ...

şu sayfaları okuyupta azcık anlasan beni ayıcıksın sen ya ayıcık ...

Son düzenleme:
hastahane hastahane gezmeden önce gittiğimiz ik hastahenede beklerken birden kapıdan girdin neşemi yerine getirdin aşkım iş yerindeki ablamıda arı sokmuş tırnağı çıkmış aynıl dertle gittik yalnız değildim sana milyon kez gelme demiştim ama benle ordan başlayıp 3 hastahane gezdin ablam gülümsedi aferin ona diye söyledi vurdu kafama bu çocuğu sakın üzme diye ablamın eşi şirkette o izin alamadı sen nasıl izin alıyosun yada bizmi çok işkolik insanlarız

canım acıyo başıma vuruyor bu ağrı evde yatarsam düzelecek ama ben yatmıyorum sürekli dolanıyorum ayaklarımı yere basmamalıyım bugün öyle sızlanırken oradan oraya koşarken sen tutuyordun ya ellerimi öyle mutluydum ki iyiki benimlesin

bu güzel insanlığın hiç bozulmasın ey aşk bana hep güzel şeyler öğretmeye hayatta kendi gözünden baktırmaya devam et asla pişman olmayacağım

seninle başladı yer yüzündeki herşey bende
beceriksizlikler seninle bitti
bir senin gelişinle bahar geldi hüznüm gitti
sımsıcak elini tuttuğum an buzlarımı eritip çiçeklerimi açtırdın
huzura erdirdin beni aşkıbaharım

Sadece 1 gün görememişsin, yarın göreceksin. Ulan gelmişsin bana özledim diyorsun.
Ben aylarca göremeyeceğim benim akıllı arkadaşım ben napayım !
Ben 48 gündür görmüyorum sevdiğimi ben napayım !

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin

Seni çok özledim ! '' Öküz '' diyerek boynuna atlamayıı özlediim be sevdiceğim..
Bu aile ziyaretlerini pek sevmiyorum neden biliyor musun ? Çünkü herkesin kocası yanında, hele de kuzenimin nişanlısı da yanında..
Ama benim nişanlıımm yoook. ! ÇOK ÖZLEDİM

Kocacigim, senicokseviyorum..
Ama su anlik sinirin olmasaaa. Ufak bi tartismamz bile beni cok üzüyrrrr-

SEN harika bir babasin. Mükemmel bir eşsinnnn

ne kadar acelecisin sen yahu.
bende senden hoşlanmıştım ama öyle gelip pat diye telefon numaranı verir misin demiycektin.
ağzının payını aldın oturdun aşağı.
ama beni görünce o heyecanlanmaların falan çok güzel yahu

Ayşeyle kurduğun hayalleri
Fatmayla yaşayıp
Hayriyeyle coşarsan
Kezbanla evlenirsin canım
dünya işte

Sana söz verdim aşkım ve bu akşam itibariyle sigarayı komple bıraktım.. :)
Ayrıca, tam tur alyans alarak hata yaptığımı farkettim.. Aslında hata da değil, sadece evde iş yaparken kullanmaya kıyamıyorum. :) Tamam yarın kullanışlı bir alyans daha alırız dediğin an çok mutlu oldum, teşekkür ederim seni seviyorum.. :)

şu an sadece çocuk gibi korkuyorum beni saracak öpüp koklayacak sana ihtiyacım var sevdiğim... noldu bize neden bu hale geldik anlam veremiyorum onca hayal yarım mı kaldı şimdi gerçekleşmeyecek mi artık sevmeyecek misin bebeğini

Aylardır hayalini kurduğum, en mutlu, en güzel tatilim olacağını düşündüğüm gezi vize alamadığın için iptal mi oldu şimdi?
Ağlama deme bana. Teselli vermeye çalışma. Ağlıycam işte.
Bir daha hayal kurmak bile istemiyorum...

Mezun olabildin mi? :44:
Malak gibi yatıp, baba parası yiyordun en son.
Sen nasıl mühendis olarak işe başlarsın ki bu tembellikle?!
Bir de benden sonra naptın? Atabildin mi üstünden aşk acısını?
Yoksa aklına gelmiyor muyum hiç?
Her katil gibi ben de merak ediyorum işte cinayet yerimi bıraktığımdan beri neler değiştiğini. :/
Bir gün tesadüfen karşılaşsak neler hisserdin acaba?!!!! ...

Ya sen nasıl birşeysin eşşek sevgilim? Gecenin bu saati evimin önünde elinde uçan balonlarla ne işin var? Cama çık dediğinde ağlıyordum ama o rengarenk balonların penceremden süzüldüğünü görünce gözyaşlarımın sebebi değişti. Mutluluk oldu! Sen bu hayatta benim en büyük hediyemsin. Bir anlık üzüntüyle bunu düşünemeden konuşmuş olabilirim.
Seni kırdığım için çok özür dilerim. Benim en büyük hayalim sensin. Bunu bir kez daha anlamış oldum. Seni çoooookkk seviyorumm. Sen de beni hep çok sev olur mu?

Seviyorum seni, ekmeğe nutella sürüp sürüp yer gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…