Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanlık için küçük ilişkimiz için büyük bir adımdı sanki cevap vermen olsun ufak ama sağlam adımlarla düzelsin aramızdaki tüm sorunlar daha iyi, daha gerçekçi böylesi.
kıyamam bir de hasta olmuşsun yaa dikkat et diyorum kendine hasta ve yaşadığımız sorunda haklı olduğun için yaptığın nazı sevecenlikle karşılıyorum, değerimi bil eşek seni seviliyorsun

Ben seni hakettiğin yerde bıraktım,
Yarı yolda değil.

Neden sorunlusun ki bu kadar? Bu kaçıncı kırışın kalbimi... Ve aptallıktan başka hiçbir şey değil, yine seviyorum seni. Görmezden gelemiyorum, kayıtsız kalamıyorum. Hiçbirine değmezsin biliyorum. Git tedavi ol zira en çok buna ihtiyacın var senin.

Hakkımda ne düşündüğünü,neler planladığını o kadar çok merak ediyorum ki...
Kapalı bir kutu gibisin.
Yoruldum düşünmekten...

Bilmek neye yarıyor ki bazen..
Telefon numarani biliyor olusum bile bi mucize nerdeyse.
Hele tesadufen numarani yazdığın kağıdı görüşüm.
Neye yaradi ki... oturdugun semti ogrenmek neye yaradi yine..
Daha huzursuz oldum. Arkadasimi ziyaret etmeye gidrken bile sirf sana yakin olabilmek iciin fellik fellik dolandim, bir ihtimal yaratabilmek uğruna siirf.
kuzenim senin memleketinde gorev yapıyo diye onun yanina gitmeyi bile dusunuyorum
huzur zaten yoktu da, bildiklrimin huzursuzluguma katik olmasini da istemedim.

Hayat bir oyunsa kesin benim kol bozuk

o kadar özledim ki... arkadaşlarınla makara olsun diye çektiğiniz o kısa film var ya en az 8-9 kere izledim yerim senin gülüşünü

Senin gibi bir amcam olduğu için utanıyorum.
Bu adam ölmek üzere şu an, senin baban! Sakın ama sakın yanılıp ağlamaya gelme yarın öbür gün, hayatını yitirdiğinde, seni tekme tokat döverek kovarım..
Ve inan bir Allah'ın kulu bile durdurmaz, hatta ayırma bahanesiyle 4-5 kişi daha üstüne dalabilir..
Ha bu arada, babama yanılıp selam dahi verme, öldürmekten beter eder, uyarayım..
Belki belki gücüm yetmez ben kolunu bacağını kıramam ama, babam kollarını kasıklarına monte eder, bilmiş ol!

Bir an once tatilinizi bitirip Istanbul'a geri donun. Hem ozlerim ben seni...

Ben o saatlerde ölürken sen başka insanların derdini dinleyip onlar için endişeleniyorsun. Herkesi söylediği doğru sanırım ben dış kapının dış mandalıyım kimin umurundayım ki.. Bakıyorum tepkine binbir sinirle nefretini kusuyorsun benim içinde bunları yapsan ya birazcık. Birde damarıma basar gibi evet o saatte diyorsun helal olsun ne diyeyimki. Ben bazen düşünmeden konuşuyorum ama sen öyle değilsin gerçekten isteyebildin ya o kadar kırgınımki ama seni aramayacağım. Lütfen Allahım birazcıkta bana değer veren biri olsun hayatımda

Sussam olmuyor susmasam olmaz ...

Bu arada sevgilim yanına gelebilcem aslında bayramda da olabilirdi ama bayramda eve olmıcam o yüzden başka yerden gelmek sıkıntı gibi geldi güzel hazırlanamam diye
Bayramdan sonra diğer ay geliyorum bi aksilik olmazsa heralde böyle anlayışlı bi ailem olduğu için gerçekten şanslıyım ...

bazen gitmekten başka yapılacak bir şey yoktur ve en çok da o acıtır...

hep yan yana olsak..
biliyorum sen sıkılırdın hemen..:18:
beni sıkıyorsun aşkım derdin..:26:
ama ben seni çok seviyorum be aşkım sende bunu gör de ona göre davran..:82:

günlerdir sessizliğine hapsettin beni. bu şekilde cezalandırıyorsun sanki. ama artık çok yoruldum. lütfen kurtar beni bu belirsizlikten

çok şükür sevgiLim bu günleride gördük
en çok heveslendiğim şeydi kurbanLık geLmesi,Allahım kabul etsin inşallah

kimse bizi böyle hayal etmiyordu,nasıLda bakakaldılar,hele komşular valla içimin yağları eridi

çok seviyorum seni canım benim,çok

bakıyorsun ama göremiyorsun, kendını nasılda zeki sanıyorsun
boşsun
bomboş

Ya yanımda kal ; kek yapalım, kitap okuyalim, sarap içip sevişelim...
Ya da git şiir ol...

beni başkalarıyla kıyaslayıp durma !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…