Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım eşimm

29 eylülde olacak dugunumuz olmadı nazar degdı evet nazar degdı 7 yıldır bekledgımız anı yasayamadık belkıde hayrlısı boyledı nıkahımız var 2 aylık evlıyızz ama dugunumuz olmadıı onca engele rağmen gene kopamadık bırbırımızden gene ellerımız bağlı yuregımız bağlı ben suan başka bı sehırdeym sen memleketımızdesn Rabbım bızı sınıyor yârim sabır ama bak davayı gerı cekıyorum canım babam razı oldu kıyamam onu çok kotu bı duruma dusurduk ama gene beraberzzz Rabbımın ıznıyle nısan ayında dugunumuzu yapıyoruz RABBIM KOLAYLIK VERSIN SENI SEVIYORUM YARİM SOL YANIM

bilerek mi yapıyorsun arkadaşım ? aklımdan geçeni söylesem yok öyle bir şey alınganlık yapıyorsun olur ama öyle hissetmiyorum işte.
keşke her şey daha net, açık olsa.

Kendi isine bak sen appplaaa
kendi isimi yapip yapmamam seni neden geriyor
otur kendi isine gucune bak , anne olmussun bi de ama hala ortalik karistiran
bi cadisin
kucukkene batiyosam gel cikaralim derdik,
batiyorsam daha da batirabilirim
bugun azicik keyfim bozuldu ama yarin ve son gun gerekeni yapicam emin ol..
Ah be Mevlana... Gerçekten busbuyuk bir insansin.
Bazi yarim agizlar seni dilinden dusurmese de bilmeden kıymetini , sen mukemel bir insansin
ki "YARADILANI SEVMISSIN YARADAN'DAN OTURU"..
Mekanin cennet olsun insallah..

Son düzenleme:
ya ben seni gerçekten yerim bitiririm deli gibi özledim şiddetle özledim seni ...ya ben evden kaçıcam ya da seni gelip kaçırıcammm

Bugün öyle güzell Bir gün geçirdim ki seninle sevgilimm

Kıyafet bakarken neyi göstersem etek elbise bluz olsun ya yakası açık , ya kısa olduğundan o surat ifaden öyle hoşuma gitti ki

ama aşkım sende bana şalvar mı giydirceksin yaaaaoldu olacak uzun etekler felan giyiyim tam olsun ..

kıskanç sevgilim benim seni çok çok seviyorum

hadi eve gidiyorum demek yerine hadi evimize gidelim sevgilim dediğimiz günler gelsin sevgilim

evimize gidelim , hiç ayrılmayalımm

Yanında , başımı göğsüne koyduğumda o huzurun , mutluluğun tarifi yok

Mutluluğumsun ,huzurumsunnn , benim biricik sevgilimsin

İyi ki hayatımdasın bitanem benim

Birini sevmek tamamen karşı tarafta biten bir olay imiş.. O kendini sevdirebiliyorsa seviyorsun. Bunu son 1 senede o kadar iyi anladım ki... Bu son zamanlardaki hislerimin de sebebi bu sanırım.

o zaten iyi bir hayat geçirmedi
seninle de aynı hayatı devam ettirmemeli.
senin sürekli verdiğin talimatlarını, gereksiz ve aşırı kıskançılarını, sürekli küsmelerini,triplerini, herkesin senin dediğine göre yaşamak zorunda olduğunu düşünmeni, artniyetsiz yapılmış davranışları bile anında şikayet etmeni ve daha saymadığım bir sürü saçmalığını çekmesini hiç istemem
ya akıllan ya da kendi yoluna bak onun hayatını daha da karartma.

yine kıskançLık damarım tuttu,yine senin yüzünden!
ama tutmayacak gibi değiLki..

off

erkek olsam yanımdaki kıza adım attırmazdım ben bu kıskançlıkla herhalde,nasıl benimlesin sen hala be sevgiLiim:26:

anlamıyorum seni. vallahi anlamıyorum...

bu kadar yeni ve bu kadar zor bir ilişkide şu 2 gündür yaşadığımız çok büyük çaplı bir kriz. ben konuşarak halletmekten yanayım sense tamamen susmaktan yanasın... eğer bu krizi atlatırsak ilişkimizde bir daha bu boyutta sorunlar olmayacağını düşünüyorum çünkü birbirimizi asıl şu an tanıyoruz... bu kriz atlatılsa da atlatılmasa da iyi ki varsın, ikimiz için de hayırlısı olsun

Çok enteresan.Dini imanı ağzından düşürmeyen bu insanlar,bilmeden etmeden nasıl da kul hakkına giriyor yav:44:
Zanlarının içinde boğul

ne zaman gerekmediği sürelerde de mesaj atacaksın bana?
çekiniyor musun niye yazmıyorsun bilmiyorum ki.
'salt' bir mesaj bekliyorum senden, bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…