Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım kızma ama gitmedim Bugün dershaneye napiiim matematiği sevmiyorum =(

Gunlerdir yedigim darbeler artik beni tuketti,bu cok yipranmis kalbim artik hicbirseyi tasiyamaz oldu..bundan sonra Allah izin ve guc veririrse, hayatimda sadece cekirdek ailem ve bir iki dostum olacak..benden bu kadar.....mutluluklar diliyorum...

Aşkım bugün pek konuşamadık ama farkında olmadan beni bi yılışıktan kurtartın
ıkimizi görünce nasıl morardı ah bilsen zemuszemus

bebeğim keşke kendini benim gözümle görebilseydin

Birkaç yıllık üye olup da mesaj sayısı 0-1 arasında değişen zatlar, profilimde napıyorsunuz bakalım ? naniknanik naniknanik naniknanik

sende mi? askere gidiyosun. yoksa
güle güle ne diyim yolun bahtın acık olsun...
ugurlar ola...
sesizce ve elveda etmeden git emi...
cok kızgınım sana cok... bu defa ben bittim bu defa ben tükendim...

seni çok özledim babam
evlendim ben severdin kocamı tanısan
oğlum var baba
torunun 5 aylık olcak yakında
ablamda evlendi 1kızı 1 oğlu var deryanın 1 kızı daha oldu
annemde kardeşlerimde iyiyiz biz hepimiz
sen nasılsın babam
üşüyomusun oralarda (((((((((((((((((((((((((

az kaldı kavuşmaya..yanyana geldiğimizde tüm bu kavgalar silinip gidecek biliyorum..resmen bu dönem kavga etmekten küs durmaktan seni özlediğimi bile hissedemedim..ama özledim..

Benden ne istiyorsun , kendi çektiklerini banada mı yaşatmak istiyorsun Allah'tan kork !
Bir gün yalnız ama yapayalnız kalacaksın
VE ben sana asla ama asla acımayacağım
tek dileğim bana yaptıklarını kendinde göresin!senağlama

hayatımın en kötü anlarımda yanımdasın .cuma günüde bence senin o kadar yakın da olman Allahın bana bir işaretiydi ve o akşam sana o kadar tutkun olmamam ilginçti bu kadar iyi olmak sorundamısın ya senı ben sevmeyı gercekten deger vermeyı cok ıstıyorum.umarım seni üsmek yerıne her seferınki gibi,bir kes olsun mutlu olmanı sağlamayı başarabilirim.

Güldür yüzümü yalvarırırm...

Sende mutsuzsun, yıkıldım diyosun ama inadından vazgeçmiyosun...

Aramalarıma cevap vermeyen, msjlarıma cevap vermeyen insan şimdi müsait olmasa dahi cevap veriyor anlamıyorum ki ne yapmaya çalışıyorsun...

Özledim çok özledimmmm...

Sadece merak ediyorum benim hakkındaki düşüncelerini...
Sahi bu sefer dürüst olup fikirlerini tüm çıplaklığıyla anlatır mısın? :1closedeyes:

yorulmuş benim aşkımm ne kadar kızsamda sana yüzünü görünce herşeyi unutuyorum paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…