Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke okusan ...

Hesabıma girsen mesela gizlice

Ne yazmış bu aus desen , tesadüf görsen burayı ve okusan ...

Yüzümdeki sert ifade , kaşlarımın çatıklığı , sesimdeki hırçın boğukluk ...Sanıyor musun ki tükendik diye ?

Çok seviyorum , hala seviyorum diye .

O nasıl iş deme bana . Korkuyor aus , 10 yıla dayanmış evliliklerde artık biten hikayeleri okudukça , o yüzden hep elinin altında değilmiş , sanki her an çekip gidecekmiş gibi asi ... Ama aşk , aşk var ya aşk ne kadar saklasam da gözlerimde , ele veriyor kendini .

Sende biliyorsun aslında , ben oynadığımı sanıyorum sadece

sen istemesen de bir gün yapıcam. iyilik bu.. nolacak yani, ne diye engel olmaya çalışıyorsun ki!

Naalet komutan şu düdüğü biraz daha geç çalamadin de mi aşkıma incir ağacı diktin,daha sesine doyamamıştim ama ben

Ama bende isterim yanında olmayı benim ailenden arkadaşlarından ne eksiğim var 3 yıl oldu hani beni çok seviyordun nerdesin şimdi günlerdir ne arıyorsun ne mesaj atıyorsun bana ne dedin hatırlıyormusun yalnız kalmak istiyorum dedin hani sonsuza kadar yanında olcaktım geleli 1ay oldu 1 kere görüştük benden daha çok vakit ayırdın herkese sevmiyorsan bırak beni nolur artık bu işkenceden kurtulayım terketmişsin gibi zaten herkes sevgilisiyle mutlu anılarını anlatırken ben susuyorum çünkü 3 yıllık sevgilim yanımda olmak konuşmak istemiyor o kadar emek gitti mi noldu bilmiyorum başka biri mi var aldatıyormusun artık sevmiyormusun. Sürekli üstüne geldiğimi söylüyorsun eskisi gibi değilim ne kızıyordum ne küsüyordum yeterki yanımda ol diye en son konuşmamızda senden nefret ediyorum dedin ama hala yanındayım ama psikolojim bozuldu kendi kendimi yiyorum artık delirmek üzereyim. Şu yazdıklarımı okusanda bi işe yaramazdı heralde ne saçmalıyorsun üstüme geliyorsun bıktım senden derdin. Nolur ya bırak ya da sev beni seviyorsan sevidiğine sahip çık çünkü çok yalnızım.

kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın.
haksızlığın -aması nedeni öylesi böylesi şöylesi olmaz-, kendini kandırma!!!
ve; doğru ile doğru bulunur, yanlış ile doğru bulunmaz.

canımın parçası, benim bal sevgilim
evimin huzuru, neşesi, eğlencesi
ne güzel senli hayat.. ne güzel senin ailen olmak..
geceleri ayağıma değen ayakların, üzerime atıp beni ezdiğin 15345 tonluk bacakların
hayat senle güzel be.. iyi ki varsın benim canımın yarısı, mis kokulum.. huzur kaynağım.. eşim

4 sene önceki bugün gördügüm rüyayi hatirliyorumda (valla yalan degil bak, her anini hatirliyorum) tartismaya basladigimizda ne için tartistigimizi unutuyorum be kocacim mazur gör hem daha iyi böylesi, ben hatirlarsam uzarda uzar, en azindan gülme krizine girip tartismayi yarida kesmek güzel oluyor

"Müzik güçlü. Bir şarkı havayı değiştirebilir,bir anıyı aklına getirebilir. Bir şarkı bütün hayatınızı değiştirebilir." (Kalbine Ses Ver)....

12 gb kota bu zamanda normal bir kullanıcının nesine yetsin, bi anlasan durumu.
çok kısıtlamam lazım kendimi.

Sevgili üst kat komşum ! Şuan evde ne yaptığın için o sesler çıkıyor acaba

(+18 lik değil sesler )

ne yalan söyleyeyim, seni istemiyorum.. ama durumundan ötürü vicdanım el vermiyor çıkaramıyorum da.. durumu anlayıp gitmeni beklemekten başka çarem kalmadı.. hayır olmuyor zaten ama zorlamak için de elimdekinin en iyisini almak zorunda mıydın? sana yardım etmek için kendini harcıyor çocuk ne desem bilemedim..

öyle havalara baka baka yürüme çukura düşcen görcen gününü

Düğünler, aşklar, hamileler, gelinler, gelinlikler, iş başvuruları, yeni sayfalar, yeni adımlar, yeni hayatlar...
Ne güzel haberler getiriyorsunuz bana.
Sizin mutluluğunuzla ben de çok mutlu oluyorum. :)))
İnşallah ben de size güzel haberler verebilirim.

ne zaman anlıcan yaptıklarını?
ben ölüm döşeğine de gelsem göz yaşı dökmicen, umurumda değilsin diyebilcen mi?
napiyim sinir krizinden hastaneye mi kaldırılayım, kalp krizi mi geçireyim daha sakin davranman için? işe yarar mı?
sakince söyleyince de olmuyo, bağırınca da olmuyo, iyi söyleyince de olmuyo, başka söyleyince de olmuyo?
inadım tuttuğunda, sinirlenince kime çekmişim bi bak, bi düşün Allah aşkına!
hoş biliyorsun sen ama inat inat inat!
arada patlıyorum işte böyle, dayanamıyorum bana yaptığın yanlış ithamlara.
hiç bir şeyi sen dedin diye yapmıyorum bunu da bil, ben senin sandığın gibi biri değilim!
bakmazmışım, bal gibi de bakarım. yeter ki bu her şeyi tersine anlama inadından vazgeç artık!

Allah senden razı olsun canım kardeşim..
Oburluğumu, ay tatlı krizine girdim diyerek kapatmama aldırış etmeyip bu saatte bakkala gittiğin için.
Oy seni verene bin şükür yavrum benim. Kurban olsun ablan sana..

Seni takip etmiyorum bakmiyorum resimlerine aylardır..
bugun arkadaşla laf arasında adin geçti bi baksana profiline dedim..
Özellikle o striptiz şov yapan yerdeki ve istemediğim kizla cekindigin resmi görünür yapmışsın.
Sana inan acimiyorum.sen ki cuma namazlarini kaçırmayan, abdestli namazli insan..
hey gidi dedikodu yapiyorum diye bana kizan dinci paşa??
alkol+kari kız...yeni yaşam tarzin bu mu?
bi de aylar sonra hortlayip hala beni sevdiğini söylüyorsun ya, evlensek düzelir miyim falan diye sacmaliyorsun,
beni yokluyorsun ya. Cidden nasil layik görüyorsun beni kendine şaşarim..
daha beter ol hayatimin 5 senesi yok sayende.
Sana ve düştüğün duruma acimiyorum, üzulmuyorum.
Ak koyun kara koyun çıksın artik ortaya di mi?
Ve ben Allahima hala acim devam etse de sukrediyorum iyi ki bitti...neyden kurtulmusum meğer
daha da bat inşallah. Ahim her yerinden çıksın..

işine geldiği gibi konuyu çeviriyorsun...
Allah'ım sen sabır ver bana Yarabbim.
en sonunda gerçekten tamamen umursamaz ve kötü biri olacağım sanırım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…