Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanırım 3.kez kutlayacağım doğum gününü.
Yaşadığım güzel anıların hatrına seninle ilgili kötü hiçbir şey diliyemiyorum.
Zaten kin güdemem ben bilirsin. Seni affedelide çok olmuştu.
Seni neden eklediğimide tahmin edersin.
Halla aşık mıyım diye merak etmiştim. Ve bazı soruların cevapları.
bir kaç gündür düşünüyorumda vereceğin cevaplar hiçbirşeyi değiştirmeyecek nasıl olsa.
Ben çok fazla sevdim seni, boğdum sevgimle.
Sevilmedim demiyorum sevdin sende ama ortalama bir sevgiyle.
Abarttım biliyorum sadece sen vardın gerisi umrumda değildi.
Seni gördüğümde ne yaparım çok merak ediyordum.
Hala aşık mıydım acaba?
ınkar etmiyorum hala aşığım sana ama o gözü kara aşık değilim.
Hayatımın merkezinden çıkarmışım seni.
Ama gördüğümde de içim bi cız etmedi değil.
Sanırım yola devam etmem gerekiyor artık.
Zira hayatta o kadar çok sorun var ki durup kocaman aşkımın yasını daha fazla tutamayacağım.
Ama biliyorum bundan sonra kimseyi seni sevdiğim gibi sevemeyeceğim.
gözlerine baktığımda dünyayı görürdüm.
bakışların hala aynı.
ama iki yabancı olmuşuz.
okuduğunda umursar mısın bilmiyorum, bana karşı içinde zerre his kaldı mı bilmiyorum.
Yaşattığın aşk için teşekkür ediyorum.
yaşadığım kötü anlar mı onları unuttum bile!
Bir gün bir yerde karşılaşırız belki ..
Umarım hayatın boyunca çok mutlu olursun..
Senide kendimide affettim ..
Artık cevap aramıyorum ..
Artık neden gitti demiyorum ..
Aldığın kararlar doğrultusunda dik durabilmeni ve hayatını güzel yaşamanı diliyorum.
Hakkını helal et ..
Ben ediyorum ..
Sağlıcakla ve mutlu kal ..
gözlerine sevdalandığım adam..
Hoşçakal ..
Bundan sonra seni kimseye sormayacağım, merak etme telefonunu bulmak için uğraşmayacağım.
Benden yana için rahat olsun.

Büyük aşka vedamı böyle yaptım . Okur musun mailimi bilmiyorum ama yolun açık olsun .

ıyi yapmışsınn tospaa..Çok güzel yazmışsın. Önce bunu belirteyim de sonra yazayım yazacaklarımı.

Aldım haberini..Bakalım biraz heyecan olacak mı...fisfisfis

hiç tanımamışım seni.. ya ben kördüm yada sen göstermedn asıl seni.. bana kızdın biliyorm onla görüştm diye.. ama hakkın yoktu buna.. benmle neden ayrıldıgınıda öğrendm ztn sevgilin aradı beni.. :S vay be.. sen neler yapıyormussun meğer bide bana laf söyledin.. ogün sni ilk gördm ya görmemezliğe verdm.. snra aramssn arkadaşı avcılardaym diye ne güldüm ama cocuk korkudan arabayla gelmişti ee bi ton kişiyle gelmişssin normal tbi korkması.. işin acyip yani.. okadar şey söylemiişti ama ben ona değil sana inanmıştm hep.. ama görüyorm ki asıl doğru söyliyen oymuş.. sevglnle mtlu olrsn inş.. nfrt ediyorm snden.. ogünde ztn farketmssndr sana nasıl boş baktıgımı.. ama nerdee.. ztn yüzüme bile bakmadn ki göresin.. hiç tanımamışm hiç.. uzaklara gitmen de yalanmışş .. keşke söyleseydn bna bi başkası oldugunu keşke.. başka şeklde duymak cok .. neyse yaa kendin kaybettn. gerçi istediğinde buydu.! unuttm artk sni.!!! unutttum!

Papatya anlamis artik;
Sevgi emek istermis.
Yere dustugunde
Son bir kez dusunmus sevdigini
Tesekkur etmis ona icinden.
Son yapragi da kurudugunda
Biliyormus artik
Gercek sevginin;
Soylemeden,yasamadan ve asla
Kavusmadan da var olabilecegini..

(Alintidir)

Rezillik diz boyu.Böyle arkadaşlarım olamaz benim.Birbirlerini bulmuşlar.sempatiksalakcinni Müstahak size. P

işte böyle gelir kendin konuşursun..sen daha dur daha bunlar iyi günlerin adını unutturacağım sana kaydirigubbakcemile3

Askim..
Cok kirdim seni biliyorum
iki gündür icimden cikmiyorsun
bugün aradim özürümü diledim ya, sende gülerek "bididibidibdi" diye taklidimi yaptinya.. eridim..
kurban olurum ben sana..
Sen cok sey hakediyorsun. Yilmadan aradaki mesafelere ragmen sabirla ve her gecen gün artan sevginle bekledin ya beni.. Allah'im senden razi olsun..
Sen cok sey hakediyorsun bitanem..
Seni cok seviyorum bal gözlüm cok!

Seni anlamak inan benim icin her gecen gün zorlasiyor..ne yapmaya calistigini anlayamiyorum...tehlikeli sularda yüzüyorsun...hadi hayirlisi...

Senden istediğim sadece ve sadece benim özel olduğumu hissettir (ki eğer gerçektende özelsem) bir şeyleri ben istiyorum diye de yapma benim bunları söylememdeki amaç üzülüyorum kırılıyorum ve bunları seninde bilmeni istiyor oluşum… Başka hiçbir amacım yok…

Şu an ki ruh halim bunlara uygun

eğer o burayı okuyor olsaydı neye üzüldüğümü kırıldığımı biliyor olacaktı kendi yaptığını yada yapmadığını gayet farkında alsanaalsanasmile

Ayyy çok komik oldu böyle ama..
Neyse...kaydirigubbakcemile3

baba; dün akşamdan beri vereceğin evet yada hayır cevabı için beni koca bir akşam ve onun ertesi gününe kadar beklettiğin bir hayır cevabı için beni bu kadar zaman süründürdüğüne değdimi canımı yakıp sayende akıttığım göz yaşlarıma merak ediyorum doğrusu...

söylenecek çok şey var aslında ama bu yaptığın resmen sözün bittiği yer...!

Keske benı gercekten anlasani bıraz da benım ıcın bır seylerı yapsan...

Bır kez olsun 'benım karım' desen...

ıkıncı plana atılmanın ne kadar uzucu oldugunu fark etsen...

Keske, keske benı anlasan ):

Yanındaki kadın için üzüldüm.
Bu kadar hanzoluk, böylesine bir şerefsizlik yapılır mı yaaa..
Mal herif..

Ahhhh S..... Ablacım!!! Keşke yakınlarda bir yerde olsaydın da
hayatımla ilgili ne var ne yok dökseydin ortaya..

Yoruldum.
Sadece sen değil ki, koca bir geçmiş omuzlarımda.
Sadece sen değil ki...

Artık gucum kalmadı.
Nıcın devam dıyoruz hala?
Baskaları ıcın mı?
Sımdı dahı baskaları ıcın yasamıyor muyuz?
Onlar mutlu olsun dıye hapsetmedın mı benı?
Nıcın benım mutsuzlugumu gormuyorsun?
Yoruldum, tukendım artık...

Olum cıksa karsıma...
Bunu dusunur oldum, geceden berı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…