- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Ne kadar güzel yazmissiniz bayıldım. Çok içten.hele de sonuBu gece aklina geldim mi diye cok merak ediyorum. cunku icimde oyle bi his var sanki bi dizide sokak tabelasinda ismimi gormussun aklindan 2 sn de olsa beni gecirmissin 'ah' demissin.. simdi de misil misil uyuyorsun belki yarin sabah pazar erkenden kalkip dus alacaksin sonra da cafeye ya da babanin yanina.. malum sinavlarin bitmistir. her gun gibi hayatinda ben olmayacagim bi gune uyanacaksin sabah. yarin da oyle.. diger gunler de..
mesela bilmeyeceksin seni gordugumde hissettigim duygulari. ilk gun nasil vurulduysam hala oyle hala sizlayan biseyler var anlamsiz. bilmeni cok isterdim ama bu kadar kazanmisken yapamam yaralarim gecmiyor. gecmis gibi yapiyorum sadece mutlu rolu yapmak o kadar kolay ki cevremde sen olmayinca. iyi ki yoksun nefretim artik sakli duygum..
cok mutlu ve gizemli, sana bakmayan profili ciziyorum herzamanki gibi bundan 3 yil oncesi gibi... ama sen davranislarimin altindaki saf iyi kalpli kirilmaktan korkan ama gururundan en sacma isi yapan bu kizi biliyorsun iste ne dusundugumu neden yaptigimi
ben de yarin sensiz bi gune uyanacagim bi kac gune bu ulkede bile olmayacagim ki :) sanma ki her gece aklima geliyorsun. bu gece efkar gecem olsun ayni sehirdeyiz ya kokun burnuma geliyor bahane ariyorum yoksa seni ozledigimden bekledigimden degil
hem sahi unuttun mu beni.. herseyi mi ?
neyse zaten ne farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?