Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilim
Seni bütün eksik ve güzel yönlerinle seviyorum Çünkü sen de beni öyle seviyorsun hissediyorum. Paramız az olsa da bir buçuk senedir senle aynı evi paylasmak çok güzel ikimizde keçi gibi inatçı olsak da napalim işte böyle sıpayız.

Ne kadar güzel yazmissiniz bayıldım. Çok içten.hele de sonu

Sana kalsa put gibi yaşayayım istiyorsun heralde.
Bir dinle bir anla.
Her şeye mana bulma, kötü bir şey arama.

Bana olan inancın için bir kez daha teşekkür ederim.

sen herşeyin sadece bu dünyada olup biteceğini mi sanıyorsun? ALLAH var yukarda ölüm var. Şu zamana kadar afiyetle yediğin kul hakkımın hesabını nasıl vereceksin bunu düşündün mü ?

herşeyi Allaha havale etmiş bir de utanmadan yazmış facebook ta insan da biraz gurur olur embesil.

Bakıyorum da çoğu insandan ne kadar farklıyım hayalleri hayallerim olmadı hiçbir zaman.
Evlilikmiş bilmem ne şuan o kadar uzak ki .
Bir de sürüyle açıklama yapmak gerekiyor işte şu yüzden düşünmüyorum bu yüzden istemiyorum.
Gına geldi artık istemiyorum işte sanane be arkadaşım
Sizin yüzünüzden burada atar yapıyorum argo konuşuyorum ya!

Hep en zor günlerinde yanindaydim ya sen her fırsatta hep bır bahanen hazır bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz bu günlerde geçecek tatlım Rabbim büyük...

Allah'ım yardım et..
Anne rahat bırak...

Bana kendimi böyle kötü hissettiremezsin.

Özledimm özledimm çok özledim. Gel deme bana gelmemi bekleme. Sen gel hadi, bekliyorum.

Sadece susarak sevdim seni oyle bir ah almis olmaliyim ki gel diyemem git diyemem sana caresizlikten gelde kurtar gamzelimm..

seni sadece bir cümle olarak değil. bütün kalbimle, bedenimle, benliğimle seviyorum.. beni mutsuz ettiğinde de seviyorum, üzdüğünde de, kırdığında da, ter koktuğunda da, suratsız olduğunda da, beni anlamadığında da, bunalttığında da.. ama en çok beni dünyanın en güzel ve çekici kadını gibi hissettirdiğin, dünyada hiçbir şey benden önemli değil gibi davrandığın zaman seviyorum. teninin kokusunu seviyorum, sıcaklığını seviyorum.. ve bunları yüzüne söylediğimde ortaya çıkan dişlerini seviyorum. ve bazen sana o kadar kızıyorumki dünyanın en ağır cezasını vermek istercesine kendimi kaybediyorum. seninle zor ama seninsiz çok zor be adam..

edit:

Yaptıklarım için özür dilerim. Bunu sana söyleyecektim ama konuşmama fırsat bile vermedin. Off... Özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…