Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden kolu kanadı kırılan ben oluyorum?
Yaralarımı neden kendim sarıyorum.
Kırmasana hayallerimi düşüncelerimi,umutlarımı.
Ben sen onları yık diye kurmadım,
Neden en çok acı çeken taraf benim
Senin zerre umrunda olmazken
Ben ayrılalım diye mi aşık oldum.
O yüzden mi bağlandım bu kadar.
Ulan o kadar okuyup okuyup duruyorum
Facedeki eski mesajlarımızı gecenin bu saatine kadar,
Hani nerede bana verilen vaatler hayaller,
Beni hiç bırakma nolur dediğimde seni hiç bırakmayacağım demeler
Ben seni bırakmaya kalkarsam sen beni bırakma dediğimde, tamam diyen sen nerde...
Tek ben ağlayayım, tek ben acı çekeyim,
Hakkettim neticede...

seni çok sevdim anlamasan da ,bilmesen de ,bilmek istemesen de, anlaşamıyoruz olmuyor olmadı desen de, seni gerçekten çok sevdim ben... tahmin ettiğinden daha fazla,hala tanıştığımız yere bakamıyorum yerinde bi virane olsa da oranın hala baktıkça içim sızlıyor..canım yanıyor,biliyormusun bugün işten gelirken düşündüm de bütün güzel anılar aklıma geldi bir bir, yaşayamadığımız, o kötü yaşanmışlıkların içinde kaybolup gitmiş küçücük güzel anlar... nasılda kucaklayıvermiştin beni o parkta şimdi seni dereye atarım diye nasılda kucaklayıvermiştin buralar çok engebeli yürüyemiyorum ben dediimde,nasılda sarılmıştın bana arabada,kollarının arasında dünyanın en mutlu insanı bendim belkide,kalp atışlarını duymuştum hızlı hızlı atan...nasılda yatmıştın dizime senden ayrıldıktan sonraki ilk görüşmemizde,tanışma hikayemizi nasıl anlatmıştım sana saçlarını okşayarak ee oğlan napmış ee sonra kız napmış diye nasıl sora sora anlattırmıştın çocuk gibi küçücük bir çocuk gibi...nasıl da yerdin her numaramı sazan gibi atlayıp yutardın herşeyi saf bi yanın da vardı bee, sonra nasıl 6 ay sonraki ilk karşılaşmamızda seni yine nasılda keklemiştik, carrefoura gitcez ama nasıl gidilir bilmiyoruz demiştik sen hemen atlamıştın ben götüreyim diye.arabadan çıkıp ben arabaya doğru yoldan yürürken gelene kadar nasıl da bakmıştın,nasılda bakışmıştık, iki yabancıda olsak artık gözlerime bakmasanda beni gördüünde bunlar da kaldı kırık kalbimin bir köşeciğinde...seni seviyorum....
sewme bacım sewme

Tanrım, o uzak ülkedeki göl kıyısındaki ahşap evime ışınlar mısın beni? 30 yıl sonrası için istemiştim bunu senden ama ona çıkacak yollar kapalı şu an ve böyle olduğu için 30 yıl sonrası da olmayacak gibi. Bu yüzden bana bu güzelliği yapar mısın?
Yapmaz mısın?
Peki.

Hidayet, kendimi dizilerin kötü karakteri olarak görüyorum bazen Hidayet. Sakla beni Hidayet ufalıp küçüleyim cebinde sakla beni.

Geçmişe dair ne varsa izlerini siliyorum.
Ne sen ne de getirdiklerin zerre umrumda değil.
Bugün bi aydınladım, bir daha kararmaya niyetim yok.

Ben seni senle tanımak istiyorum. Hadi bir fırsat yarat bana. Biliyorum bunca geçti ama ah ben seni senle tanımak istiyorum işte adam...

Tu m'as demandé pardon j't'ai repoussé (repoussé)
J'voulais qu'tu comprennes que je souffrais (je souffrais)
Mais t'as laissé ton odeur sur les draps (sur les draps)
J'donnerai tout pour être dans tes bras (dans tes bras)

Et j'ai tenté d'te haïr mais la colère est partie
Les bons souvenirs l'emportent sur la haine et la rancœur

I forgive you, you know not what you have done
Ohh I, I forgive you, now it's time for me to move on

Bir konuşuyoruz, bir süre düşünüyorum.
Bir yazıyorsun susuyorum iki yazıyorsun susuyorum üçüncü de dördüncü de falan yine cevap veriyorum.
Kızıyorum işte bu yüzden...

Baba yaa yarın çıkıp gelsen bana ne olur ki sanki dünyanın sonu ...

Yeni üyenin eski sevgili takıntısı :olamaz:

Gece gece işim olmayınca böyle uğraşlar yarattım kendime

O da seni silmiş canım üzgünüm :eek:

çöktüğümü gördün ama yıkılışımı görme!

Back
X