beni çok özle istiyorum çok büyük bi pişmanlık yaşa istiyorum..
ama olacak biliyorum..illa ki dank edecek ben ne büyük bi eşeklik yaptım diyeceksin
ben çok büyük bi eşeklik yaptım bebeğimi kırdım diye şirinlik yapardın ya bana eskiden
bak ne güzel demişsin sen eşşeğin en önde gidenisin..
sevgilim bugün ilk iş günün ve hastasın, inşallah iyisindir şu an, söz verdiğim gibi akşama kadar aramicam seni, ilk günden kötü imaj verme diye...
1 haftadır aramıyo kimse kimseyi..ayrıldık sanırım
inşallah bulur canım, bu güne kadar çok sıkıntı çektik, 1 ay önce işten ayrıldı, cebinde beş kuruş para yoktu, bide farklı şehirlerdeyiz, sinirlendi, üzüldü benden çıkardı acısını, ama inşallah her şey düzelicek şimdi...benimkide bir iş bulsa...
inşallah bulur canım, bu güne kadar çok sıkıntı çektik, 1 ay önce işten ayrıldı, cebinde beş kuruş para yoktu, bide farklı şehirlerdeyiz, sinirlendi, üzüldü benden çıkardı acısını, ama inşallah her şey düzelicek şimdi...
canım keşke dediğin gibi olsa ama adam parmağını bile kıpırdatmıyo beni kaybetmemek için..gözden çıkardığını düşünüyorumben senin yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum bitecegini sanmıyorum belki sınavlar kötü geçtiği için karsına çıkmaya cesareti yok..bende seninle aynı durumdayım ne onla ne onsuz iki yıl sonra aradı yine aradı.........
seni kesinlikle tenzih ederek söylüyorum canım olumunekankayizsmileAnkaaraaaaaaaaa neden bu kadar sıcaksınnn?????
Allah'ın cezasııııı!!!!
Bunalttın, bezdirdin herkesi yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?