Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni çok özle istiyorum çok büyük bi pişmanlık yaşa istiyorum..
ama olacak biliyorum..illa ki dank edecek ben ne büyük bi eşeklik yaptım diyeceksin
ben çok büyük bi eşeklik yaptım bebeğimi kırdım diye şirinlik yapardın ya bana eskiden
bak ne güzel demişsin sen eşşeğin en önde gidenisin..

üstüme alınsam mı ki p
tabii ki alıncam resmen benim ismim yazıyor orda
iyi de süslü kelimeler yazmana gerek yok ki
ikimiz de biliyoruz bana olan ilgini di mi

evet ben msn iletime "yaz ama yazılma" yazmış olabilirim
evet bu aralar fena havalarda olabilirim
tek kelime sa-na-ne?!
hem havalı olmasak uçamazdık ehueh

senin en güzel yerin kahverengi gözlerin :)
ah bi de o çikolata tenin
kafiye yaptım ya la
özledim evet :/

Son düzenleme:

ya bnm bişi dememe gerek kalmamış aynısından işteee beni kırdıgın için ağlardın ya telefonda sen affedersinde ben umdumu nasıl üzdüm derdin ya hani umudunun katili olacaktın sen bana inanmadın güvenmedin umarım bigün bu hatanı anlarsın keşke üzmeseysim ben umudumu kırmasaydım ağlatmasaydın neredeyse ölümüme sebep oLUYORDUN BEEE neden hala seviorum seni nedennnnn kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

çok özledim ömrümmm nolur geri dön umuduna affettir kendini hadi be ömrümm senağlamasenağlama

seni sevmiyorum dedim yalandı ben seni çok ama çok seviyorum ama sen varya tam bi vicdansızsın seni sevmekten nefret ediyorum

offf uyumaktan bile korkuyorum kötü kötü rüyalar görüyorumm... ya hani ben sana şımarıklık yaptıgımda sen de kızdıgında ben de gönlünü almaya çalışıp ömrümmm dediğimde sen de efendim şımarıkkkk diordun ya o günlere geri dönmek için neler vermzdimmm. Ama sen vizdansızsın çok pişman ol emi hem de çokkk

sevgilim bugün ilk iş günün ve hastasın, inşallah iyisindir şu an, söz verdiğim gibi akşama kadar aramicam seni, ilk günden kötü imaj verme diye...

1 haftadır aramıyo kimse kimseyi..ayrıldık sanırım

ben senin yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum bitecegini sanmıyorum belki sınavlar kötü geçtiği için karsına çıkmaya cesareti yok..bende seninle aynı durumdayım ne onla ne onsuz iki yıl sonra aradı yine aradı.........

benimkide bir iş bulsa...
inşallah bulur canım, bu güne kadar çok sıkıntı çektik, 1 ay önce işten ayrıldı, cebinde beş kuruş para yoktu, bide farklı şehirlerdeyiz, sinirlendi, üzüldü benden çıkardı acısını, ama inşallah her şey düzelicek şimdi...

Enişteme ve kuzenime söylediklerinin yarısını bana söylesen...
Biraz cesaretli ol ya, masa üstüne benim fotoğrafımı koyduğunu söyle :roflol:
Valla şımarmayacağım...
sırnaşık şey

Yalancı gösteriş meraklısı ve zavallısın sen sevgili kayınvalidecim aa unutmadan bir de yalaka..

Ankaaraaaaaaaaa neden bu kadar sıcaksınnn?????
Allah'ın cezasııııı!!!!
Bunalttın, bezdirdin herkesi yaaaa....

aynısını bende yasıyorum benimkide benden çıkarıyo acısını...birde ben çalısıyorum daha da berbat oluyo akannehir

canım keşke dediğin gibi olsa ama adam parmağını bile kıpırdatmıyo beni kaybetmemek için..gözden çıkardığını düşünüyorum
hoş bu saatten sonra arasa nolcak gerçi..

Ankaaraaaaaaaaa neden bu kadar sıcaksınnn?????
Allah'ın cezasııııı!!!!
Bunalttın, bezdirdin herkesi yaaaa....
seni kesinlikle tenzih ederek söylüyorum canım olumunekankayizsmile
beter olsun inşallah kavrulsun o sıcaklarda alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…