Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapma bunları yalvarırım yapma..Sen yazdıkça o yazıları bana ben seni unutamam ki...

üzgünüm ama açmıyorum teli( çok kırıldım çokk..ne kadar hassas olduğumu sen en iyi bildiğin halde...neyse..zamanla anlarsın ama ben belkide eskisi kadar olmam hayatında yada uzaktan izlerim seni..nasıl olsa boşukları dolduracak birisi var artık değil mii..

Bir gün kadın bütün yaşanmışlıkları koydu bavuluna .
Arkasına bakmadan gitmeyi koymuştu kafasına ..
Zaten bir gün özgür bırakmak için sevmemişmiydi adamı..
İlk önce gülüşleri koydu bavuluna ,hemen yanına huzur bulduğu bakışları ekledi..
İkisi buluştuğunda dünyanın en mutlu kadını olmazmıydı zaten ..
Güzel kelimeleri,cümleleri ekledi.. Yürekten söylenen gerçekliği ses tonundan anlaşılan..
Yaşanmışlıkları,verilen emeği,fedakarlıkları eklemedi ..
Eklese biliyordu çok ağır olacaktı ..
Taşıyamayacaktı ..
Gidemeyecekti..
Yükte hafif pahada ağır ne varsa aldı yanına ..
Bir kuş gibi uçup gitmeliydi ..
Bir süre onlarla beslenecekti ..
Sonra sonra .. Ruhunuda serbest bırakacaktı ..
Buruk bir tebessüm olarak kalacaktı yaşanılanlar ..
Her hatırlandığında hem mutluluk hem tatlı bir sızı verecekti..
Adam bilmiyordu bunları ..
Biteceğini bir gün adı gibi bilsede hiçbir zaman hazır olmayacaktı buna ..
En büyük hayali,sevdası için büyük aşkından vazgeçmeliydi kadın..
Kadın gitmenin hayalini kurdu..
Bavulunu hazırladı..
Ama gene yapamadı ..
Hayallerini bir sonraya erteledi ..
Kocaman aşkını bırakmaya hazır değildi henüz ..
Kurduğu hayalleri rafa kaldırdı ..
Akan iki damla gözyaşını sildi ..
Ve hayatına devam etti kadın..

Sesini bile duyduğumda içim eriyor, kalbim tüm ülkeyi turlamışımcasına hızlı atıyorken, zaten seni görmeye dayanamazdım. İyiki arkadaşındaymışsın, iyiki uzakmışsın. Sen telefonu kapatınca, ben aştiyi arayıp biletimi aldım, gidiyorum.

Sen her zaman dersin ya -hayırlısı- diye, çok mutlu ol bebeğim olur mu. Ben bir daha sana kahvaltı hazırlayamıycam belki, hiç sarılamıycam. Vedalaşamıycam bile hatta. Ama sen mutlu ol, canımın içi. Kocaman öpüyorum, hoşça kal.

naptığımı bilmiyorum, o kadar dengesizimki, salağın tekiyim :mymeka:
tek bildiğim yanlış yaptığım, bunu biliyorum, ve bile bile aynı yanlışları yapıyorum
seninde için rahat değil bunu görüyorum artık gözlerinde, sendede bir korku var artık
hani beni sana bağlayan , sendeki o kahramanlıktı ya, hani herşeyin önünde dağ gibi duruşun, herşeyi hallederiz yaparız hallerindi ya artık yok onlar sende
sorun şu ki artık onlar olmasada ben seni seviyorum
nerde son bulucak acaba bu iki uclu moklu değnek :1no2:​

Son düzenleme:
Yok yok ,bu kız bilerek yapıyor...Hani giderdin oralara?Burası daha mı cazip geliyor?UNUT!..

Sana bişey demek istemiyorum gördüğüm manzara yettide arttı bile..

Kendi pisliğinde boğuluyorsun!.. Ve Ben Acayip Keyif Alıyorum Bundan

Bu aşkın sonu yok ..
Zaten hiç bitmesin istemez miyiz?
Sonlanmasın..
Sonsuza dek sürsün ..
O zaman sonunun olmaması neden bu kadar ürkütür aşıkları ..
Yok sevgilim bizim sonumuz yok ..
Ama başıda yoktu ki bu aşkın ..
Sadece aşk vardı ..
Pusuda bekliyordu ..
İlk fırsatta çıktı karşımıza :)
Yapamayacağın şeyler söyleme dedin ya bana ..
Ben seni söylediklerini yapamayan olarak tanıdım ..
Seninle ilgili olanlarda tabi .
Eh adam ..
Kadın yüreğine koyarsa gitmeyi ..
Yanında olsada aslında gitmiştir ..
Kuş olup uçacaksın ellerimden ve ben birşey yapamayacağım demiştin ya ..
Yapabileceğin çok şey var ama senin yapacak gücün yok ..
Saçmalatıyosun gene beni :)
Unutmadan söyliyim bu h.sonu istanbuldayım :)
Ama sen beni Bursada bileceksin ..

Bitanem mesafe azalınca kavgalarımız da azaldı :)
Birde görüşelim bak o zaman hiç kavga etmicez: )
Ama şu an seninde benimde gelmem imkansız..
Daha tatil günün belli değil..
Daha seminerleriniz yeni başladı ve ayın 16sında derslere girmeye başlıyorsun ve benim doğumgünümde sen benim yanımda olamıcaksın... Gerçi hatırlıcakmısın onu da bilmiyorum : )
Birde sana haberim var ama söylemicem senin arkadaşın sana söyleyince bende biliyordum dicem : )
Senin arkadaşınla benim en yakın arkadaşım 3 gündür birlikteler :))) Bizim yaşadığımız şeyleri onlar yaşıyor şimdi heycanlarımız aynı hissettiklerimiz aynı muttluluklarımız aynı kendimizi gördüm onlarda:) Çok tatlılar bizde mi uzaktan öyle duruyorduk belli etmemek için çabalarımız kaçamak bakışlar gizli buluşmalar derslerde dikkat çekmemek için çaba sarfetmeler .... : )
Gözümün önüne geliyor da ne güzel günlerdi seni özlediğimi daha çok hissediyorum aklıma geldikçe..
Ama biraz daha sabretmek lazım.. Olsun sonunda beklenene kavuşacaksak beklemek güzel..
Onun yanındayken dört nala koşan akreple yelkovan şimdi neden yavaş gidersiniz...

Yaptığını beğendin mi ?
Bencillikten sadece yapmak istediğin için yaptığın bu saçmalıklar bende beklentiye sebep oldu.
Yazık ..günah hemde çok günah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…