Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlışşş cevap.
Bilemedin.
Bir kısmı doğru kabul ediyorum ama diğer yarısı değil. :umursamaz:

Gerek yok her "SÖZÜ".. Laf ile Beyana.. Bir bakış "BIN" Söz eder.. bakıştan "ANLAYANA" ~Mevlana~

Son düzenleme:
sevgilime derdim ki: seni çok seviyorum..seni üzdüysem blmeden özr dlerim.sensiz kalmak hiç istemiyorumm.hep yanımda kalsan.kıbrıstan mezun olup gitmesen..mezun ol ama git-meesenağlama

diyelm ki kırgın olduğum arkdşlarım da bunu okuyack, onlra derdim ki: insafsız kelimesi sizinle güzel olduu..yalancılığın parayla satılmadığını gördük.sizde bu baya varmış..kimseden korkmadınız.peki ya Allah'tan da mı korkmadınız.tek diceğim yazıklar olsun size..size emeklerime,paylaştıklarıma.evime aldım sizi,en zor durumunzda ben vardım.ama bi erkk için dostunuzu sattınız.dedikodumu yaptınız..ama herkes biliyrdu beni nasıl kıskandığınızı.hala da biliyrum ki peşmdesnz bn naptım ne ettm dye meraktasnz..bn size hç bşey demedm tek dediğim Allah sizi bildiği gibi yapsın.ben üzüldüm sizde o üzüntüyle beni anlayın.benm cnımı çok yaktınız.sizinle knşmamak ble bnm için kayıp değil bi ödül..ii ki de kurtuldm szden.şmdi bn nerelerdeym sz nerelerde...herkes hakettiğini yaşıyor.bu da gerçekkzemuszemus

Kürkçümü Olmak Zordur; Her Gittiğinde Geri Dönecek Olan Tilkiyi Bekleyen ?....Tilki mi Olmak Zordur; Her Gidişinde Aynı Yere Dönecek Olan ?... Kürkçümü Daha Karaktersizdir; Her Gelişinde Tilkiyi Affeden ? Yoksa Tilki midir Karaktersiz Olan Her Gidişin Sonunda Aynı Adrese Döneceğini Bile Bile Giden...!

Bak dün gece üzdün beni eğer bu sabah yürüyüşe gitseydim bombanın patladığı yerden geçecektim
Tamda o saatte belkide şuan bensiz kalmış olacaktın için sızlarmıydı

şuraya gelip kaç kere yazıp sildiğimi ben bilirim
çünkü hep aynı şeyleri yazasım geliyo..
1.si özledim
2.si neden vazgeçtin?
kendime acı çektirmeye devam ediyorum anlamı olan şarkılar dinleyip..aferin bana

Artık bu faslı kaldırsak ? Ne gerek var ? Yorulacaksın.Üzülüyorum bak.boshayallersmile

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

Bak Seeeen!!! Kimler Bulmuşta Eklemiş Beni Msnde!!

Noldu Burnun Kaf Dağlarından Magmalara Doğru Mu İndi sengözlerimebaksanab

Burdan bi üyeye sesleniyim bende

Gunicen ..

İzmir, Ata'm ve Karşıyaka (Karşıyakalıların hayata duruşları hoşuma gidiyo)

Tadından yenmezsin hatun sen bayanssulusmile

Betişcimmmm,Gözdecimmm,Fırıncı Orhan,Ankara veeeeeee ben!!!!Şenizopuyorumnanaktan
Son 2 gün!!!!hihoyyyt

bu kadarı da fazla
iş bulmadn bari yalan söyleme:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

hemen ertesi gün iş buldum
bize gelmemeler felan:dilcikar:
nedense ben söyledikten sonra iş buldum ddedin

yalancı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Yanıma koşa koşa gelsen, geceyi yedi güne bölsen, elini tuta tuta ölsem bizi kaybetmem:asigim:

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir !... Unutma ! Bugün hayat veren su, yarın seni bile boğabilir...

Bir varmış de...
Bir yokmuş deme...
İçime dokunuyor...

Can yücel'in bu satırlarını çok beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…