Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keske bazi seyler söylenmeseydi ama laf agizdan cikti bile kalbler kirildiktan sonra bazi seylerin bi anlami kalmiyor anne baba..

Aklının kıyısından geçiyor muyum?
Düşünüyor musun beni arada bir? Hatırlıyor musun?
Hiç üzüldün mü peki? Keşke bitmeseydi dedin mi hiç?
Rüyana girdiğim oldu mu bunca zaman içinde?
Sadece ikimize özel olduğunu düşündüğümüz şeylerle karşılaşınca beni andın mı?
Tavsiye ettiğim filmleri yanında anlatınca biri, aklına geldim mi?
Tryamour acaba şimdi neler yapıyordur, hala beni çok seviyor mudur diye sordun mu kendine?
Ah zavallıcık o beni sevdi ama ben hiçbir şey yapmadım mı diyorsun, yoksa zaten beni umursasa gelirdi yanıma, yeterince sevmiyordu, yeterince sevmemiş aslında mı diyorsun?
Benim ne hissettiğimi merak etmiyor musun?
Aylar içinde neler değişti bilmek istemiyor musun?
O maili atınca çok sert davrandığımı mı düşündün?
Bu yüzden istesen de artık bir adım atamayacağını mı anladın?
Acıdın mı bana? Acıyor musun?
Belki de hiç düşünmedin, o gün bitti, bir daha aklına gelmedim...
Bize dair en ufak bir kesinlik yok beyin hücrelerimde.
Ne oldu, ne bitti? Neler oluyor? Bilmiyorum. Hiçbir şeyi bilmemek dayanılmaz.
Sana dair hiçbir şeyi bilmiyorum, bilemiyorum.
Bir kez olsun yan yana gelemeyecek miyiz biz? (
Başıma bunların geleceğini önceden bilebilsem yine de sever miydim seni?
Hayatımı bu kadar derinden etkileyip, beynimin bütün kıvrımlarına kazınan adınla yaşamaya devam etmek istemiyorum.
Olmuyor. Yapamıyorum artık.
Ve çok sıkıldım. Çok!

Sana bunları anlatamamak öyle acı ki!

Ev sadece süpürmeyle mi temiz olur sanıyosun Bi süpürge açıyım eve , tamam temizdir olmuştur mu yaniiiiiii... Daha çıktığından bu yana 15 dk. geçti , hazır değil misin diyosun sitemli sitemli... İftar sofrasını kaldırmak, bulaşıkları makinaya yerleştirmek,sığmayanları elde yıkamak, kalan yemeği bir poşete koyup köpeğe hazırlamak, yere dökülen kırıntıları süpürmek... 10 dakikada mideye cumburlop indirdiğimiz yemekler pişerken batan ocağa ne demeli yaaa:bbo: Bi de ben bu arada hazırlanıcaktım öyle miii:mymeka: Tabiii suç sende değilki, sen de haklısın. Hayatında bi kere bile sofra hazırlayıp, kaldırmayan sen nerden bileceksin hayatımmm ... Benim murfakta neler yaptığımı nereden bileceksin???
Usta bıçaklarım bileylenmeyi bekler, karabiberlik yıkandı, yenisini içine bekler, yeni aldığım pulbiberim kendine uygun bi kavanoz bekler, çaycımın dışına ocaktan sıçrayan yağlar artık geçmeyecek düzeye gelmiş, kalıplaşmış iyice bi elden geçmek ister... Ama bunları erkekler görmez ki.. Ne saçma detaylar di mi ... Tabi bilmezler bunlar olmayınca ev yürümez, yürüse de o iş uzun sürmez. Böyle ufak tefek şeylerin kadınları ne kadar yorduğunu anlamaları ise çookkk zor. Çünkü anlatınca öyle kolay geliyo ki kulağa Daha dağ gibi de ütüm var , Allahım sana geliyorum ... :enbuyukkk:

Ne büyük kayıppp :roflol::roflol:
ölücem kıskançlığımdan hiç sorma :roflol:
okadar basitsinki bu kadar basit şeylerde bile burnun kalkıyo
okusa alim olsa eşşek yine eşşek mirmirmirmir
Allahım insanların derdi ben olmuşum
.........................................
diye devam eder işte

boş insancık

Son düzenleme:
Aşkı deli gibi yaşamayı bildim ben Okan ..
Unutmayıda bildim yaşadıklarımı ..
Bak dimdik ayaktayım ..
Sen mi umrumda değilsin

yatagını toplamamak için koltukta yatıyorsun demek
ahaha cok iyi ya :)
bu arada ilk defa bambi iltifatı alıyorum kirpiklerim o fotoda güzeldi ama kabul :)
ugraslarım ise yaramıs teşekkürler badem ve hint yagı

Sana o kadar uyuz oluyorumki tahmin bile edemezsin.O kadar yüzeyselsinki seninle tartisma bile yapilmiyo.Karsindakini anlamaktan acizsin ama bunun farkinda bile diilsin.Bu kiskanclikla sen catlarsin bi gün ama benle ugrasa ugrasa benide catlatcan sonunda.ben senden kactikca sen üsteliyosun .
bi düs yakamdan yaaaa
sifir derinlik insannnnnnn

o paylaştığın şarkıyla bana mı seslenmek istedin yoksa başka bir gizli sevda mı :1ninca::uhm:

Betişcimmmm,Gözdecimmm,mozaik pastam,Super Fresh mantım veeeeee ben!!!!!!!opuyorumnanaktan
Son 3 gün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihoyyyt:lepi:
Allahım ne zormuş gün saymak,unutmuşum bu kadar zorlandığımı...

Sen benim aşk ararken bulduğum değil,hiç aklımda yokken aşık olduğumsun....bittim buna sende benim için öylesin aşkımcım

offfffff offffffff değer miydi be sevdiğim? sırf bir inat uğruna kalkıp başkasıyla evleneceksin.Peki Unutabilecek misin yaşanan herşeyi;ben senden hala bir umut beklerken nişanlanıyosun haberini aldım.Seni sevdiğimi o kadar iyi biliyosun ki...Ama nedennn? Evlenmek herşeyi unutmaya yetecek mi sanıyorsun?Neyse yolun açık olsun.Dilerim benden bulamadığını başkasından bulur da mutlu olursun.Ama seni ölene dek affetmeyecm

kolay olacak sanmıştım , yanılmışım
doğruları yaşamak her zaman mutluluk vermiyormuş insana....

beynimde tek bi soru şimdi....o gün bugündür neler geçiyor aklından
ve sen sevebiliyormusun hala beni , benim seni sevdiğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…