Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acayip sinir ettin beni gece gece
dua et ki sancılı dönemdesin yoksa ben sana yapacağımı bilirdim
yine de es geçeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun
fitil fitil burnundan gelecek bunlaralsanaalsanasmile

daha dün gece söylemiştim fitil fitil burnundan gelecek diye
kendin ettin kendin buldun mübarek günde
gram hatam olsa gam yemem
oruçlu oruçlu ağlattın üzdün ya,günahımı aldın ya,hakkımı yedin ya
daha sen bu kapıya çokkk gelip gideceksin,penceremden içeri daha çokkk bakacaksın:umursamaz:

caponlara:

olm öle dizi yapılır mı lan? ideal erkek çıtamı öyle bi yükselttiniz ki, sayenizde 45ime gelsem gene kimseleri beğenmeyecem! evde oturmak dert değil, gel de ananın babanın ağzını kapa kolay mı sanıyonuz! 3472373262374km uzaktan bana yaptığınız işkenceye bakın çekikler!!!

ryuuji sen insan mısın lan! değilsin evet! senin gibi iyi erkek olurmu lan! 25 bölümdür i...e çıkmanı bekledim çıkmadın lan!! niye izliyom ben hala sizi hayret bişi ya!

animeciler sakın "toradora" izlemeyin, son bikaç saattir bulutlarda geziyorum hala inemedim aşağıya (( zöhüü pis caponlarrrrrrrrrrrr ((((((((((

Bu bana yapılır mı ulen!
Kendini hissettirip kaçtın.
Bunu önceden planlayıp mı yaptın yoksa kendiliğinden gelişen bir olay mıydı?
Her ne ise, işe yaradığı kesin.

senağlama senağlama senağlama senağlama

farzetki tanrıça burayı okuyacak!(kendime yazıyorum)
kızımm,sen akıllanmıcaksın dimi:mymeka:bu kadar 4 elle yapışma millete,biraz mesafe koy,körü körüne değmiyecek insanlara fedakarlık yapma demedimmi sana hee demedimmi:mymeka:
ne zaman islah olucaksın healsanaalsanasmileallah islah etsin seni ne diyim

Muhasebecimiz burayı okusun Allahım lütfen,
Kırk yılda bir izin istedim senden Eskişehirden geleceğin tuttu,Bursa da kapalı çarşıda gezecektim sevgilimle iftar yapacaktım...sayende hepsi suya düşmek üzere pazar günü işe gel ne kadar saçma bir teklif,sen oruç tutmayabilirsin ama ben oruçluyum ve birgün dinlenmek hakkım,sen bayram sonu tatil yapacaksın diye bütün işleri şimdiden yapmanın alemi yok ayyyyyyyyyy çok sinirliyim
:sinifsinif:

Çalış birtanem çalış....:1hug:
Çok para lazım bana çoooook..hihoyyyt

doğum günümü böle evde tek başına geçiriyorum yaaa kahrolası nöbetlerin yüzünden
sen istemeden yapabiliyo olabilirisn ama siniri almak için aynısını bende sana ypıcam canım kocam alsanaalsanasmile

Neden bu durumdayiz, neden birturlu mutlu olamioruz.. Sorun gercekten sadece bendemi ?
Hep en kucuk bsyde Sna olan sevgime inanmadin.. Ama bi dusun bakalm bu kiz senden smdiye kdr ne istedi ne cikari vardida, ugruna 3senesini verdi dusunmeden, hic pisman olmadan ?

Bu şarkı sana gelsin...

Sen şimdi gidiyorsun ya halimi bi gram sormadan
Ruhumu unuttun galiba
Olanlara zor dayansam da lütfen
Şunu unutma
Dayanamadığın anda, katlanamadığın zamanda
Gururun son bulduğunda, umarım orda olurum!

gelemiceksin diye üzülüyorsun yolunu bulmaya çalışıyorsun ama havanı alırsın çikolata yanaklım..opuyorumnanaktan

Enginnnnnn seni çok çok seviyorum :asigim: Mutlaka seninle bir gün bir yerde tanışmam lazım "O Hikayedeki Mal Benim" oyununa gelmedim ya en çok ona yanıyorum :sinifsinif:Kimbilir ne zaman İzmir e gelirsin :sinifsinif: Offffff Engin aşkım depreşti gene farkındayım ama çok seviyorum napayım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…