Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gitti gideli
Ne aradı ne sordu,
Vefasız uyuttu beni,
Buralarda zaman durdu,
Dönmedi, unuttu beni.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Sabaha Kadar Uykusuz Bıraktın Beni Tel Elime Yapıştı Ya..
Ama Sohbet Harikaydı.. Herşeye Değdi sempatiksalakcinni

Ezan okunuyor şu anda ve ben seni diliyorum.
İnşallah pişman olursun, çok üzülürsün, beni düşünürsün hep.
Ya da inşallah çok pişman olmuşsundur. :Saruboceq:

Geriye sadece adım atmak kalıyor.
İnşallah o günü en kısa zamanda yaşamayı nasip eder Allah'ım bana. :Saruboceq:

yaptıkların yetmiyomuş gibi bide bana selam nasılsın yazıyosun...sanane ki nasıl olduğumdan?...yarattığın şaheserin nsl olduğunu mu öğrenmek istiyodun?...benimle uğraşacağına git evleneceğin kişiyle konuş durumunu öğren...senden nefrettttt ediyorum...

Heyyy senn bugün lise arkadasın lise fotograflarınız koymusss gülüşünü özlemişim farkettim ama bu beni yıldramaz sana çok aşık olabilirim sırılsıklam seviyo olabilirim ama sana teslim olacagım anlamına gelmio tabbiii.

Ya bak bu fotoları ekleyen arkadasın bile çok deiştigini eskisi gibi olmadıgını söylüyo ne yapmaya calışıosun KENDİNE Bİ ÇEKİ DÜZEN VER YOKSA ETRAFINDA KİMSE kötükedihüsoKALMAYACAK BEYİİİİMM.

Bu bana geliyor =======> Liv sen ne zaman akıllanacaksın, ne zaman yaşadıklarından ders alacaksın acilen toplarlanman lazım .Yarını yok bu işin bugunden itibaren radikal kararlar almalısın ve bunları hayata bir şekilde geçirmelisin

Aşkımm dünki sahur unutulmaz anlardan bitanesiydi heleki dün akşamki ufak çaplı tartışmamızdan sonra kaydirigubbakcemile3
Ömür boyu saklıcam o yazdıklarını, hatta bi deftere aktarmayı düşünüyorum,
ki tartışmadan sonra bu tür şeyleri yazmak da herkesin işi değil,
bu kadar ilgili olduğun için ve beni bu derece çoook sevdiğin için teşekkür ederim sevgilim.
Allahım sana şükürler olsun ki benim sevgilimsin,
seni çok çoook seviyorum bitanem,
ölürüm sana ben yaa :asigim: :asigim:

şimdi odada oturmuşuz sen tvde filmseyrederken bende senin bilgisayarında kafamı kurcalayan sorulara cevap aramaya çalışıyorum.Acaba son dönemlerde onun fotosuna baktın mı veya msnde konuştunmu diye. Ama ya sen gerçekleri söylüyorsun yada akıllanmışsın artık. Sevgili kankanla hiç mi görüşmüyorsunuz yani? :ecrin_bebek:

seni özlüyorum özlemekten neferet ediorumm ama asla teslim olmam aramam seni asla:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…