Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyormusun dün bana çok güzel bir gece yaşattın aşkımmmm seni seviyorum(izmir fuarı)aman yalnış anlaşılmasın:)

keşke hep tatilde olsam,
sabahlara kadar dışarılarda gezsem de
sen de beni merak edip gecenin 4'ünde uyku sersemi arayıp sayıklasan 'eve gittin mi' diye...
çünkü ailemleyken onlara güvenip 'neden aklım sende kalsın ki ailen asla izin vermez öyle çok gezmene' dediğinde deliriyorum!!!!

Tamam bu da halloldu sayılır.
Alan razı, satan razı misali.

ağzımdan kaçırıp söylediğimde kızıyorsun ama kabul et bazen çok salak davranıyosun be aşk

Bugün gördüm bana aşık olan ortak bi arkadasımz vardı senden ayrıldıktan sonra bana itiraf etmişti kabul etmeyince beni de seni de face ten silmişti tekrar arkadaş olmussunuz NE İŞ BEYİMM tCADIARZU

Ne zaman yola çıkacağımı,nerede ineceğimi öğrendin.Gizlice saklanarak otogarda otobüsten inişimi izledin.Artık şimdi gidebilirim diye mesajda attın.Ne yapmaya çalışıyorsun sen ??Sakın ama sakın bugün yanıma yaklaşmaya kalkışma !!!Daha karşılaştığımızda ne yapacağımı bilmezken seninle yüzyüze konuşmaya hazır değilim.1 saat sonra karşılaşıcaz.Mideme kramplar giriyor...Sabır ver Allahım.

Nefret kelimesinin karşılığısın...tiksinmek kelimesinin...az kaldı, bekle...

SÖYLESEM TESIRI YOK ! ..SUSSAM GÖNÜL RAZI DEGiL !

Açlığımın,susuzluğumun,uykusuzluğumun sebebisin...
Bir gün karşılığını alabilme imkanım olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Allahım sana şükürler olsun olumlu geçmiş, birde cuma günü iş başvurusu olumlu sonuçlansın seneye düğünümüz olsun zemuszemus

Ömrümü yedin beekafamçokkarıştı
Ne yoğun bi insan oldun sen yaa,öğrenci ol tekrarsenağlama

Baba'm... Damarımdaki Kan'ım..
Nolur Kendine İyi Bak.. Kardeşlerimin Ve Benim Sana İhtiyacı Var.. Lütfen Babacım..

mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…