Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pişman ol pişmnalıktan perişan ol bedenine bi zarar gelmesin ama ruhun hiç rahat kalmasın.. Yüreğin benim sevgimşe aşkımla dolsun da ben ne yaptım umudumm a de keşke yapmasaydımm de mafoldumben

aşkım şu anda çok yakışıklı bi çocuk bana birsürü iltifat edip çıkma telkif etti, tıpkı senin yaptığın gibi "eğlenmek" istedim ama yapamadım çünkü seni çok seviyorum... aklım almıyo ben bu kadar severken seni ve herkes beni bu kadar beğenirken sen nasıl oldu da o kızlarla muhabbet edip beni aldatabildin, buna sadece eğlenmek için yaptım diye zavallı bi bahane nasıl bulabildin... her şeye rağmen aşığım sana lütfen bi daha yanlış yapma bana, daha fazlasına dayanamam, bunları hala hazmedebilmiş delim lütfen artık benim sana sadık olduğum gibi sen de bana sadık ol sevgilim...

Hiç ummadığım sen bile dünden beri şu saate kadar bana destek oldun ya..
Acaba bi şans vermeli mi sana ??

ah bir mutlu edebilsem seni....
o benden biranönce duymak istediğin şeyi biranönce söylesem sana....
aaaahh ahhhhhh...

bugün bana haksızlık yaptın durduk yere bağırdın çağırdın bense bütün günü sabrettim dişimi sıktım. böyle davranmadan nefret ediyorum.

biliyorsun di mi sen gibin hayatından tamamen vazgeçen herkes sevilir, hep sensin dersen kimse kırmak istemez seni, sen de mutluyum ayyy ne saadet diye söylenir durursun...kendine itiref etmekten kaçtığın çok belli de ben yüzleştireyim seni dedim...bir sen kaldı mı hala??????

Mutfakta gelip sarıldın ya hiç unutamıyorum o anı,ne mükemmel bir iftar idi o öyle ya,değil 6 sene 60 sene böyle kalalımmmmmmmm

Zaman ne çabuk geçti.
Bak 6. ayımıza giricez bir kaç gün sonra..
Gerçi 2.5 ayımız ayrı şehirlerde geçti ama olsun..

Böcüğüm.. İyiki Varsın Canımın İçisi...

Beni Çok Kırsanda... Cahilliğine Veriyorum Herşeyi..
Bilki Sevgili Kardeşim.. Kol Kırılıp Yeni İçinde Kalır!..
Birgün Anlayacaksın Ama Umarım Hala Hayatında Olurum Ozaman..

:1no2:

December nerelerdesin sen özlettin kendini ama burdan duyurulur :)
duydum duydum kaydirigubbakcemile5
ben yokken muhterem şahısla aranızı pek düzeltmişiniz bakıyorum :jeyyar: bozmayım diye gelmiyorum naniknanik

sen gittikten sonra
bugün ilk defa öylesine bir huzur kapladı ki içimiboshayallersmile
yaptıklarını tokat gibi çarpacaktım yüzüne,
rezil edecektim ya senialsanaalsanasmile
artık gerek duymuyorum
çünkü sen zaten rezilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…