Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açtım yine mobeseden Ankarayı izliyorum, orda olmak için neler vermezdim... Öyle güzel görünüyor ki... İçinde sen varsın sevdiğim :asigim: O ışıkların birinin ardında sen varsın :asigim:

Sensizlik çok zor, bitir şu yalnızlığı artık... Dön mafoldumben

Beyinsiz, dangalak!!
Senden nefret ediyorum! Pis, adi!
Ben sana bu kadarını da yapmamıştım ama...
Mal!

hep aynı şeyi yapma ama kuzum bana her an telefon elimde mi oluyo benim bilmiyosun sanki keyfimden açmıyorum ben bakk kızarım haa sevgiliye isyan yoklmaz:

Hahayy Uyu Bebeğim Uyu.. Neler Olacağını Bir Bilsen!.. :jeyyar:

Akşam telefon konuşması annemin gelmesiyle yarıda kesilsede çok tatlı bir konuşmaydı ya aşkım sende doyamadın zaten :asigim:
Ne yapayım değil 22 yasında 32 yasında da olsam annemle yasadığım sürece bu böyle olacak :roflol:

Aslında hiç kolay değil şu anda yaşadıklarım...
Ama var gücümle asılıyorum..
Dün gece zordu,çok zordu ben biliyorum ama sen bilmiyorsun.. Çünkü sen telefonun başında sesimi duymayı beklerken kimbilir kaçıncı sigarayı içiyordun?
Neyse çok şükür bugün de sabah oldu!

Evet evet
tanıyorum tek tek ,daha doğrusu kendilerini tanıtıyorlarCADIARZU

Ne kadar sahteymiş oda aslında

Bi insanın gerçek yüzünü görmek için damarına basmak gerekiyormuş sengözlerimebaksanab

kafam öylesine allak bullak ki. içimde fırtınalar kopuyor sen bilmiyorsun. sana karşı herşey normal, öyle gösteriyorum ama içim içimi yiyor. o söylediğin ufacık yalan yok mu yerle bir etti beni. senden hiç böyle şeyler beklemezken neler yaşadık...

tamam belki senin suçun yok,inanıyorum sana, inanmak istiyorum... ama gene de aklıma bin bir türlü şey geliyor... şu belirsizlik yok mu delirtiyor beni. sen sanıyosun ki her şey geçti, atlattık bunu da...bir daha olmicak, yaşamicaz, SÖZ!.. ama korkuyorum ben deli gibi. her aklıma geldiğinde gözyaşlarım süzülü veriyor... bilmiyorsun... sanıyorsun ki düzeldik. eskisi gibiyiz. ama değiliz aslında. benim içim, benim deli gibi seven kalbim seni istemiyor bazen... bilmiyorsun, nerden bileceksin ki?

susuyorum, özlüyorum, bekliyorum... ben bekliyorum seni, BEN!.. umarım bundan sonra seni seven bu kalbi bu şekilde üzmezsin. seninle her şeye vardım ben. bak gördün mü bi başkasına uyman neleri değiştirdi? kalbim, beynim kararsız. ne yapıcam bilmiyorum. sana karşı eskisi gibi görünsem de içim öyle değil işte, değil...

biraz uzak kalmam gerek sanırım senden. doğruyu söyleyemicem. görmedim aradığını diyip geçiştirmeyi düşünüyorum... tekrar tekrar aynı konuları gündeme getirmenin gereği yok...

susucam, düşünücem, sabredicem... ne durumdayım,bilmiceksin...

tanırım seni sen hiç sevmeyi bilmezsin
kaybolsam hafta olur beni aramaya bile yeltenmezsin.

Her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden
Gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım
Ellerimde acı var ellerini tutamam kıyamam sana
Yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam sana
Karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana...

Aşkım özlendin yine hemde öyle böyle değil
İkimizin hayalleri umutları olmasa neye yarar hayat
İnsanın aşkına kavuşmasından başka daha güzel ne olabilir ki hayatta :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…