Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bisi desen bi normal davransan ben de normale donucem..
ama su an icim icimi yemeyi birak resmen kemiriyor.
offf... ne vardi konusucak.. bos yere gaza geliyorum..

gelemesen önemli değil,gelsen önemli olurdu.gelmemen benim büyük yalnızlığımı doldurdu....

hala bileğimi koklayıp koklayıp ağlıyorum biliyo musun?
ben bu kokuyu bi daha hiç duyamayacak mıyım şimdi teninde?
Allahım bu ızdıraba nasıl dayanılır

ara bence.. ara ve catir catir hesap sor ya.. kac yillik sevgilisinin herseyi demeye herseyi de yapmaya hakkin var.. hala canin yaniyorsa kokusunu duydugunda herseyi de yapabilrsin bence..

Anlamadım ne çabuk geçti 3 aylık tatil :sinifsinif:
Tüm tatil yatıp popomu büyütmüş olmamdan dolayı olsa gerek bilmiyorumkismile
Bıktım artık okuldan,şu sene bitsede gelecek senem son,dayan kızım 9 ay..Bir bebek büyüyüp doğucak işte okadar zamanda.Son günlerimi bol bol uyuyarak geçireyim bari :1no2:

aşkımmm hep böyle olsak ya bizz:asigim: nazardan korkuyorum sevdiceğim iyiki varsın kaydirigubbakcemile2
Allahım hiiiç ayırma :Saruboceq:

Galiba Beeen...
Ne Sana Ne Kendime İtiraf Edemeyeceğim Sanırım eyvahedigeldismile

ara bence.. ara ve catir catir hesap sor ya.. kac yillik sevgilisinin herseyi demeye herseyi de yapmaya hakkin var.. hala canin yaniyorsa kokusunu duydugunda herseyi de yapabilrsin bence..

telleri kapalı..aramadım mı sanıyosun kuzum :çok üzgünüm:
hergün arıyorum ama hep kapalı..

Ruh hastası kadın 3 aydır her gece yaptığın temizliklerle kafamızı deldin evimizden bizi nefret ettirdin her gece evini kırklayarak sürekli tepemizden halılarını silkeleyerek apartman hayatına adapte olamayan ruh hastası kendini hala köy evinde sanıp her türlü medeniyetsizliği yapan ruh hastası kadın yeter artık insan ol toplu halde yaşamak nedir öğren yoksada mağaraya git orda yaşa seni köy bile paklamaz ruh hastası medeniyetsiz kadın demeye dilim varmayan yaratık ...ya senin birde bu yaratık halinle bir kocan varya ben size daha ne diyim ...allah bizi kurtarsın sizin şerrinizden ....hep beraber aminnnnn

düşünceli yarimm benim (kaydirigubbakcemile2bunun naltında yatan kıskançlık mı yoksa sabah sabah beni göresin mi geldi seni sen lmaz:

Aşkım hiç alışamadım bu işe ya gözüm hep telefonda,ama iş te önemli yılbaşından sonra rahatlarız inşallah,biz ki günde 100/150 den fazla mesaj atan çiftiz çook özlüyorum seni akşam konuşmak inanılma iyi geldi,seni seviyorum diyon başka bişi demiyon kocişim benim ya :asigim:

Aşkım saçlarını çok güzel yapıyorsun acayip tiki oluyorsun,ben yanında kapalı nasıl süzüyo etraftakiler ki bizi,bu kızla bu çocuk ne alaka gibi tabi eski çapkınlardan olmanıda etkisi var eski çıktıkların nasıl arkamızdan bakıyorlar gıcıklarkötükedihüso ama ben kandırdım seni delikafaduldenrenkli

telleri kapalı..aramadım mı sanıyosun kuzum :çok üzgünüm:
hergün arıyorum ama hep kapalı..

evlerini ara...:teselli:
offf sinir oldum....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
O burayi okumasin ama bisey anlamamis olmana cok sevindim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…