Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olmaz birtanem
Olmaz sevdiğim
Olmaz inan bana olmaz
Aşk böyle olmaz...:çok üzgünüm:

Senin için çok üzülüyorum hayatım
bizi iyi yaşatmak için her gün çırpınıp duruyorsun
sana yardım etmek istiyorum yapamıyorum
çok yorgunum gücüm yok
fakat yapmalıyım biliyorum
çünkü sana kıyamıyorum
seni çok seviyorum Şeniz

Son düzenleme:
Askim bunu yapamayacagini ikimizde biliyoruz neden kendini, beni ve askimizi bu kadar yipratiyorsun. Unutma sevgilim bu kadar acinin, gözyasinin, üzüntünün sonunda birbirimize kavusmak birbirimizin olmak var. Sabret birtanem, sabret inci tanem...

Seni seviyorum ASKIM..opuyorumnanaktan

Kimselerle Görüşmek İstemiyorum.. Lütfen Anla!

Senin için çok önemli olan ve düşüncesizce yüzüme vurduğun konular başkaları için hiç önemli olmayabiliyormuş.

Gerçekten beraber olabilecek miyiz seninle?
Çok merak ediyorum. Nasıl gelecek bu işin devamı...
Seni hala istiyorum, istiyorum, istiyorum.

Senin bu kadar aci cektigini görmege dayanamiyorum mafoldumben askim ne olur kendini biraz toparlamaya calis..

Sana destek olmama yaninda olmama izin ver sen kendin demezmisin bunlar birimizin degil ikimizin cabasiyla olucak seyler diye...

Çok pişmanım seni seçmediğim için
Senle mutluluğu elimin tersiyle ittiğim için
Çok ama çok pişmanım
Biliyorum artık hiç birşeyi düzeltemem
Sende geri dönemezsin zaten , 'Asla seni sevmiyecem' demiştim.
Şimdi ise keşke diyorum , senin gibi biri insanın başına bir kere gelirmiş
Bende seni geri teptim , O gün yüzüme bakışın , ' Sen benim için hep özel biri olarak kalacaksın ' demen , benim ise sadece gülümsemem..
Geriye dönülmüyor ve bende sadece pişmalığımla kalıyorum..

biz farklıyız (( bu farklılık tamamlasa ne güzel olurdu. seni kaybetmek istemedim ya sen ...

LÜTFEN..zamanında milyonlarca kez dediğinde ben seni duymuştum bana bunu borçlusun en azından..gerçekleri gör Lütfen ama en büyük gerçek bahanelere sığınma kaçma seni nasıl sevdiğimi gör..bunu isterdim

içim acıyor... ne çok özledim seni ne çok istiyorum...

ben gelirsem ben ordaysam o gidermiş e git o zaman çünkü ben senden önce ordaydım..hay allahım.. ya sen karar verdim türünün son örnegisin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…