Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elbet geleceksin.
Bakalım neler yapacağım ben sana o vakit...

kır dök beni
parçala
her başlangıçta böylesin
sonra da sona yaklaşınca tabiri caizse günah çıkarıyorsun bana
susacağım yine..
iki sene önce aynı tür davranışından dolayı nasıl sustum 1 sene
aynen susacağım...
ve yine yalvar yakar olacaksın
af dileyip helallik dileyeceksin..
ve ben tüm haklılığımla söylediklerine ve sana susacağım..
bu sefer sükut ikrardandır diyerek....

ben of diyince n'oldu derdin
ben de yok bişi derdim
sonra sen beni taklit ederdin
eğlenirdik.. aklıma geldi /:
özledim ki

Hayatında biri var demekk... Hmmm... Güzeell...

Hiç ama hiçbir şey hissetmiyorum. :sm_confused:

Güzel olsun her şey.

Bizim için...

Ay ay saatlerdir bunun için mi bekliyorum sağol canımmmm kaydirigubbakcemile

artık ilişkimizde hatalara yer olmasın aşkım hep böyle mutlu olalım

mutlu musun şimdi haaa mutlu musun... ne o kı**n havalarda geziyosunn nolduu daha bebeyken değer verdim diye böyle mi oldun hemen dur sen durr... seni görmek istemiyorum sıkıldım vs de sen bana seni iplemeyen arkadaşlarının peşinde koştun koş bakalımmm yarın birgün beni özlersen onlar sana sevgili olurlar.. tabi önemserlerse seni...

2007ydi yıl...ve ben senin bir fotoğrafını görmüştüm sadece..seninse benden haberin bile yoktu...ben hayatımda ilk defa böyle çarpılmıştım..haftalarca seni anlattırdım ortak tanıdıklarımıza..sonra bir gün aniden tanıştık..7'deki kfc'de merveyle tavuk yiyorduk..sen merveyi aradın ve yanımıza geleceğini söyledin...elimdeki koca tuvuk parçasını ağzıma götürürken geliverdin..ben merhaba bile diyemedim hem heyecandan hemde ağzımdaki kocaman tavuktan...sohbet ettik..kendimden bahsettim, kendinden bahsettin..o gece arkadaşların da geldi..o kadar kişi içine yalnız sen ve ben vardık...bakışların farklıydı..daha sonra cumhuriyet bayramında siz gösterilere katıldınız..hemen sonrasında aradın ve kahvaltıya bana geldiniz..ben hayatımda hazırladığım en güzel kahvaltıyı hazırladım..iyice kaynaştık...derken...o güzel gün dudaklarım seninkilerle kavuştu..ayaklarımı yerden kestin..2 depremi de yaşamış olan ben ilk defa böyle sarsıldım...o sene doğru dürüst çift olamadık..istemedin..yanaşamadın..ama uzaklaşmadın da...bense sadece bekledim..ve bunun karşılığını aldım....sonraki sene sen ve ben'den bize döndük..bir hayatı paylaştık..her cuma gelişini camda bekledim...senin sevdiğin şeyleri yaptım..sana hiç karşı gelmedim..zaten karşı geleceğim bir şey de olmadı ki...sırf senin için var oldum..sana en güvendiğim anda beni aldatmış olsan bile ben senin elini tuttum hiç bırakmadım ki...sonra sen üfürükten teyyare bir nedenden bırakıp gittin beni..ben kaldım geride...hiç ilerleyemedim biliyor musun?? hiç sevemedim senden sonra..ama sen beni yine bırakmadın..aradın sordun..geldin..geldim...ama ilişkimiz yoktu...sen beni istemiyordun..bu sene 3 yıl bitti ve biz hala ne beraberiz ne ayrı...içim acıyor be cihanım..gözlerim doluyor sensizlikten...o kadar çok seviyorum ki seni resmen içim acıyor aşkından..herkes senin için seviyor diyor ama ben hiç duymadım ki cihanım...hissettim yetti..sende öğrendim herşeyi..sende tamamlandım ben..ne olursa olsun içimde sen olacaksın...başkaları oldu olmadı mı sanki ama sen vardın...hep seni aradım onlarda..bulamadım..olmadı...şimdi sadece bekliyorum...ve allahıma anlatıyorum sana olan sevgimi..susuyorum..ve yatıyorum yatağımda..seni düşlüyorum...

Iyi misin? Kotu haberi duyunca cok heyecanlandim,keske sesini duyabilseydim..........

sana o kadar kızgınım ki şu an...
17 yıldır dostum, kardeşim değil miydin sen benim? sen beni benden iyi tanıyan değil miydin?
eğer bu sensen biraz önce o sözleri duyduğum kimdi? kimdi o ? bana o kadar yabancı bana o kadar uzak olan... çok çok kırgınım sana, çok sarstın çok acıttın canımı. artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak biliyorsun sen de bunu değil mi? 17 yıldır yaptığımız ilk tartışmaydı bu ama bu kadar kırıcı bir konuşmayı ben 27 yıldır kimseyle yapmadım.
sen de biliyorsun artık zemin asla eskisi gibi olmayacak. ben artık diyemeyeceğim benim gözü kapalı bir kardeşim var diye. sen artık diyemeyeceksin sen Tanrı'nın bana vermeyi unuttuğu kardeşimsin diye...
kardeşler arasında olur böyle kavgalar bile diyemeyeceğiz bile ikimiz de biliyoruz bunu. yazık oldu mu peki ? şu an bunu bile söyleyemeyecek kadar kırgınım sana...

Hava çok serin buralarda...
Sen tabii burada olduğumu da bilmiyorsun üşüdüğümü de...

dünkü düğündeki gelin ben olsaydım,damat da sen olsaydın..
bi sana gözüm bu kadar karaydı benim..evlenelim desen ikiletmez hemen evlenirdim
sevdim çünkü..
ama demezsin di mi?

Son 1 gün...
Son saatler...
Yarın da bu şehirde olacaksın ama seni göremeyeceğim...
Sonra bilmem daha kaç ay göremeyeceğim...
Çok huzursuzum çok... :bbo:
10 gün bitmek üzere son zamanlar...
Kalbimde ise ağrı... Of... :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…