facebook hesabını dondurmuşsun. beni görmek istemediğin için mi? paylaşımların seni üzdü de o yüzden mi? bende dondurmuştum ama dayanamadım benim başka arkadaşlarımda vardı çünkü
..
Soramam ki neden dondurdun hesabını diye. acaba sorsam mı? ben sana gönderme olsun diye video paylaşmıyorum ki hiç duygu sömürüsüde yapmadım. kendi halimde videolara bakıyorum.... çok daha fazla üzgün olmam mı lazım dı. ama yaşam doluyum üzülüyorum ama tamamen kendi içimde... tamamen geçsin sıkıntım başka bir isteğim yok. ben sendeen hiç b,ir şey istemiyorum..
ama hep bekledim ne zaman açılcan diye.. o gün hiç gelmeeyecek sanırım.... seni ilk sildiğimde tektrar eklemeyecektim... ama bana yanlızlığımı unutrurdun. senin gibi güzel yürekli birini tanımış oldum....
umarım sende bende hayatlarımızda bizi gerçekten mutlu edicek insanlarla karşılaırız..
bazen biz birbirimizin tüm yönlerini tamamladığımızı düşünüyorum...ilk karşılaştığımız anda ve sen benim elimi yardım için tuttuğun anda ben o an çok farklı hissettim kendimi... o an elektiriklendim senden.... sende zaten o yüzden yaptın az değilsin. tüm ilgini belli ettin zaten inceledin inceledin....bizegelip gidenleri inceledin yanımda bulunan kişiden kskandım... beni evli sandın sürekli yanlz mı çalışıyorsun dedin... ben anlamadım genellikle müh. eşleriyle çalışır dedin.
sürekli gözün benim eşimi mi aradı... :))
bende diyorum bu çocuk benim amca mı kıskandı.. neden sürekli bizim platformu inceliyor geliyor. hiç bir şey söylemeden sadece yanımda oturuyor diyorum...bizim cihazları devirdin sontra çekim gücüme elektirime dayanamadı dedin... bi gün babacık giitti dedim şimdi gelir ... anında geldin:))) ah ah ne günlerdiii...
birbirimize çok yakın hissettik ilk gördüğümüz andan itibaren.. ama kader bizi nereye sürükleyecek...