Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliyorum onu anlatmıştın...
Heee bunu da hatırlıyorum..
Bişiy ifade etmediğini ben söylemiyorum diye mi devam ediyorsun acaba?:uhm:

Son düzenleme:
Şimdi de sildin benim elim varmadı seni silmeye. sen yaptın helal olsun sana ne diyeyim...
sana zahmet olmasın bende diğer adreslerden seni sildim...

tepkisiz mi kalayım yoksa sana ağzıma geleni söyleyim mi?
günümü zehir etmeye değmezsin...

Son düzenleme:
hala azimle benle ugrasmaktan bıkmadın ya seni tebrik ediyorum cicim
bana b.k atacağına git azıcık makyaj yap ta insana benze.

1) amanda aman sevgiliside varmış, gerizekalı, sonradan görme. öyle facede bitiremediğin üniversiteyi mezun olmuş gibi göstermekle, sanatçılarla arkadaş olmakla falan olmaz bu işler. sen beni biliyorsun ben seni. (ayy rahatladım)

Son düzenleme:
klavaf ya bu nasıl bir şey şu facebook... bende silmiş gözüküyor şimdide silmemiş gözüküyor.. ya benim öfkemden silmemei ne yapcaz :s
öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. facebook bana ne yapıyorsun sabrımı deniyorsun. onu arkdaşlıktan çıkar dedim çıkmadı işin garibi :S onunla arkdaş değilsiniz yazıyordu :S...

nerdeyse msj atacaktım. engelleyecektim facebooktan. amanın bir yanlış anlaşılmaya kurban edecektim. ama inatla engellemeye çalıştım. ısrarla kapıdan gelenler engel oldu... bilgisayar bile hata verdi... hep böyle olur. birşeyler yapmama engel olan bir güç var. msj atacağım sıra babam geldi. benim moralim sıfır ... o gitsin atcaktım sonra tekrar baktım..:)))
bu facebook bana kötü oyun oynuyorsun (((

Son düzenleme:
2)kızım yüzüne gülen herkes arkandan dalga geçiyor, namusuna kadar dil uzatıyorlarda gene ben susturuyorum, 2 insan bir araya gelse senden konuşuyor, millet sana laf etmiyorsa çirkefliğine bulaşmak istemediklerinden

3)aşkım bitanem seni çok seviyorum ben merak etme bu zor günlerimiz bitecek. sen istediğimiz yere gelemesende şu insanüstü çaban varya bu yaşta o bile yetiyor bana. çevremdeki erkek leri gördükçe Allah'ıma dua ediyorum seni bana verdiği için.

Yoksa sen burayı mı takip ediyorsun:S ... Allahım yoksa dualrımı duyuyormusun :)))

umarım bi an önce kendine gelir ve bişeyleri düzeltmeye çalışırsın..
ben çok yoruldum artık..

Yaz,gitmeseydin hiç.alsanaalsanasmile:gitme:
Kış,gelmeseydin hiç!..alsanaalsanasmile

Eğer İyi Bir Babanız Yoksa Ve Siz Dedenizi Babanız Gibi Benimsemişseniz..
O Gittiğinde Ölümü Kabullenemez Mezara Beraber Girersiniz..

çağırma beni nolur...biraz sevdiysen seni unutmama yardımcı olurdun...ama o da yok sen de...istediğinde elde edeceğini görmek için çağırıyorsun...düze çıkamadım bi türlü ya:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…