Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayal kurmak cok güzel insallah hayalimizi dedigin gibi gerceklestirecegiz askım.. İyi düsünüyorum insallah hersey iyi olacak .. :1rolleyes:

çok özledim bitanem seni.. en uzun ayrılığımız bu olsun.. herşeyimmişsin sen benim, sen gidince herşeyim yarım... çok seviyorum seni çok... ah bu kadar kazma olmasaydım da dışa vurabilseydim sevgimi... mutlu edebilseydim seni, senin beni ettiğin gibi...
şafak 199 mafoldumben

Öldürmek için illa kurşun mu atmalı... gözler silah, bakışlar hançer olamaz mı ????

dayanamadım aylar sonraa konustukkk eskılerdenn resım attık bırbırımızeee senı uzmek ıstemıorum yasamıorum sankıı ask yok sewgı yok kopek gıbı oldum herkesle kavga edıorum herkesın kalbını kırıryorumm senın de kırdıgım gıbı mutsuzumm nıe bılmıorumm ama cok mutsuzummmm

bi insanın hiç bi istediği olmaz mı yaa, bugünümüze şükür ama bu kadar da olmaz ki, sahip olduğum her şey bir bir gidiyo elimden, Allah'ım nolur artık huzur istiyorum, kafam rahat olsun, hakkımda hayırlısı olsun, yanlış anlaşılmiyim ve cidden artık biri bana değer versin yaaa, tek dostumu kaybetmek istemiyorum, aşkımı kaybettim ama dost acısı bambaşka olur benim için, nolur bu yanlış anlama ortadan kalksın derdimi anlatamıyorum çünkümafoldumben

6 koca sene...
ne kadar uzun geldi bir anda gözüme...

sevgilimmm hayatımın anlamı..:asigim: hep yanımda ol hep birlikte olalım birbirimizden destek alıp bütün zorlukları birlikte aşalım.seni çok seviyorum nice yıllar birlikte olalım bu özlem bitsin artıııkk dayanamıyorum sensizliğe:gitme:

Son düzenleme:
ya sen ne adi bi kişiymişşin ya senin allah belanı versin gerizekalı beyinsiz
yaşama lan sen bu dünyada hainsin sen varlığın herkese zarar

Böyle yaparak hiçbir şeyi ileri taşıyamazsın...
Düşüncelerdeyim... Yapma tamam mı böyle yapma...
İçimdeki hoşgörüyü öldürme.

Erkek Dediğin, Cesur Olacak Cesur.
Seni Seviyorum Derken Korkmayacak,
Başka Şeylerin Arkasına Gizlenmeyecek.
Seviyorum Deyip Bir Sonraki Perdede Kaçmayacak,
Özlüyorum Diyorsa Gelecek, Kaybetmek İstemiyorum Diyorsa Kaybetmeyecek.

Artık öyle ufak şeylerle o kadar uzun süre mutlu oluyorum ki, yerinde olsam bu fırsatı kaçırmazdım aklinialirimsmile

Hadi ama yaa bi amuda kalkmadığım kaldı, vazgeç inadından, gel artık mafoldumben

hadi gidin evden yeter 3 adam evde kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…