Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baş ağrısından geberiyorum mafoldumben işte böle oturup ağlıcam az sonra ağrıdan öpte geçsin aklinialirimsmile

bir gün sahteliğin ortaya çıkıcaktır :)

Yoruyorsun beni..
Her zaman yaptığın gibi...:umursamaz:

Aşkım hikayemizi yasanmış gerçek ask hikayeleri bölümünde yazdım birgün çocuklarmıza okutmak için....:)

aklından geçenleri ben düşünmüyor muyum sanıyorsun??
senin kadar ben de öyle olmasını istemiyor muyum??
ama şartlar, durumlar uygun mu sence buna... ben sana bunlardan bilerek bahsetmiyorum. üzülme, içerleme diye... sen dile dökünce ne oluyor? verdiğim cvpla daha çok üzülüyorsun. o yüzden bazen her düşündüğümüzü dile getirmemek en iyisi değil mi ??

bunu da yatın yaa, yazıklar olsun! sana verdiğim emeklere, arkandan döktüğüm gözyaşlarına, hiçbi şeye değmezsin sen...

ah keşke bunları okusan. İnsan söylemediklerine içine attığı zaman rahasız olur. sen benimle sadece yalnıza kalmamak için vakit geçirdin demek ki.Sen bana dertlerini sıkıntılarını anlattın. sorun bende dedin sonrada bir başka birine gönlünü verdin ha. sen sadece kız peşinde koşan bir budalasın. Allahım bir daha senin yüzünü bana göstermesin. Hakkımıda helal etmiyorum sana.

benim görevim hasta ruhlu insanları iyileştirmem mi?sırf bu yüzden mi peşime düşüyorlar. insanlık dersi almak için mi görüşüyorlar benimle. sonrada başka aşklar bulup. ben sorunumu çözdüm deyip gidiyorlar. ben sevgi limanımıyım ? bende sevgi saygıyı öğrenip başka birine aşık oluyorlar gözümün içine baka baka sevgililerine kur yapıyorlar. ben neyim burda (.

seni allaha havale ettim bu arada acı çekmenden zevk almaya başladım delikafadulden. şimdi sende başkası yüzünden acı çekiyorsun ha ha bir ay sürmüş demek ki oda :))))
bu seferde kız sana tekmeyi basmış olmayasın :))))))

Allahım sen büyüksün içimdeki sıkıntıyı sök at içimden.

Yine gülecek bir neden istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…