Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....................................................

çok özledim seni hayatım
sana sarılmak sımsıkı hemde
doya doya öpmek
we yanında yatarak kokunu içime çekmek isterdim
bekliyorum sewgilim seni
ŞAFAK : 30

Seni cok özledim askım seninle oldugum yerde simdi sensiziiimm nereye baksam seni görüyorum, bizi görüyorumm .. mafoldumben

Sana Kavusmaya 5 Gun Kaldi..
Safak Atti Ve Sadece 5 Gunumuz Kaldi Iste..
Kimseler Bilmeden Bekledim Seni.. Senden Benden Baska Kimseler Bilmeden..
Nazar Degmesin Diye..
Affet Beni Kizdirdiginda Kotu Seyler Yaptim.! Pismanim!..
Ozledim Bitanem!

Dibin düşecek bugün yine!!!!hihoyyyt:roflol:

CUma günü doğum günüm ama hiç bir beklentim yok senden aşkım zaten inceden inceye mesaj verdin Pazar günüde senin doğum günün ama ben seni mutlu edecek baskılı tişörtü yaptırdım eminim çok mutlu olacaksın.......ama ben !!!!!!!!!!!!!!

ev bomboş şimdii
alışamıyorum sankii
zamanda geçmiyorki kavuşayım sana

napıcan simdi dun dediklerinden sonra kafamı karıstırdın ne olucaz biz soylesene banamafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz cesaret be şekerim, sen çözeceksin bu muammayı o hayalperest saftan bekleme bunu...

Galiba Zehirlendim Aferin Bana Diyet Yapacağım Diye Öleceğim Belliydi!!

sağol amacına ulaştın vicdan azabından ölmek üzereyim !

Bırak artık yakamı.Bırak beni takip etmeyi.Bırakkkk bıraaakkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonra bir gün geldi ve unutuldum.
Ve bu sorular birer birer bıçak gibi saplandı yüreğime ve yüreğimde yanıtlarını buldu.
Unutuluş hepsinin acımasız cevabı oldu. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…