Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çıkıp gidermisin düşüncelerimmden... Hata bende biliyorum sana çok fazla inandım. Çok güvendim ...Acaba sende vicdan var mı?

bi'tek sen söyleyince güzel oluyor
herkesten duyarım alışılmışlıktan olsa gerek tebessüm ederim
ama sen diyince heyecan ego falan tavan yapıyor yahu

Son düzenleme:
İnsanın İyisi Kötüsü Yoktur..İnsan Vardır-Olamayan Vardır!..

burayı okuma beni oku ..
aklinialirimsmile
eski halime dönüyom sanırsam ah bi dönebilsem ..
ne kadar eğlenceli bi karakter olduğumu görcen ..
sakın bana olsun ben seni böle sevdim deme valla çakarım yumruuuuuuuuuu
ben kendimi böle sevmedim ..

Sen gelene kadar saniyeler ne kadar ağır ilerliyosa sen geldikden snra sanki arkalarından atlı kovalıyomuş gibiler..
Geliyosun yemek yiyoruz iki muhabbet edioruz sonra bi bakıyorum saat 12 olmuş..
Sen yanımdayken bile ben sana doyamıyorum :kedi:
Seni çok seviyorum ve yanımda olmadığın her saniye seni çok özlüyorum Aşkım :gitme:

Bide bideee bugün karnım çok ağrıo senağlama

Düsünüyorum da aslinda belkide söylediklerinde haklisin!!! Niye birseyleri degistirmeye calismiyorsun ki o zaman!! Herseyin farkindasin ama hicbirsey yapmiyorsun, belkide yapamiyorsun!!!

( En sevdiğimdin. ( Çok özledim seni, çookkkk. mafoldumben

Ben olduğumu düşünüyorsun di mi?
Neden bu kadar tepkisizsin? Ne oldu sana?
Aklım almıyor. Çok sıkıldım yaptığından. :/

ah olanlar gözümde öyle berraklaşıyor ki..anlayamadığım onca soru olay...şimdi netleşiyor cevaplar bana geliyor ama senide kendimide kurtaramıyorum ben ozan gücüm yetmiyor tek başıma nolur biişeyler sana göstersin gerçekleri..ama göstersin diye beklersem olan sana ve bana olacak sakın salaklık yapıpta burnunu havaya kaldırıp bunları senden vazgecemedıgımden yaptıgımı düşünme..ben evet seven biriyim..ama vazgecılmez olan sana olan aşkım sevgim baglılıgım..sen değil tamam mı ozan
bunu ortadan kaldırmak sevap..inş bana yardımcı olan insanlar olur..ve sana tüm yaptıklarını gösteren....(( iyi geceler ozan..nerdeysen:(

Madem bu kadar takıntılısın,millete neden çamur atıyorsun ? Kedi ulaşamadığı ciğere pist ,dermiş ya ;seninki de o hesap !..aklinialirimsmile

Gene gözüme uyku girmedi ,girmiyor :sinifsinif: :sinifsinif: Kendimi hiç iyi hissetmiyorum hiç senağlama

Hayatımdaki herşey karmakarışık
Ve düzene nasıl koyacağımı bilmiyorum , hiç birşey bilmiyorum
Kızgınım , kırgınım ve ne yapacağımı bilmiyorum..

Yani şimdi ben mi ekleyeceğim, sen mi...Anlamadım... kafamçokkarıştı

Aslında hiç olmasan daha iyi ya...

Neyse :hulya:

Ya ya lütfen ama ya!!!!!!boshayallersmile

İçimdekilerin hepsini de söyledim sana.
Pişman mıyım?
Zerre kadar HAYIR!
Bana emrivaki yapmanın bedeli ağır olacak.
O kadar söylüyorum...
Hiç bir mazeret de dinlemek istemiyorum.
Sinirim kulaklarımdan çıkıyor...
O derece sinirliyim. kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
"Yarım Kalan Hikayeydik" Demiştin..Biz Daha Kitap Olamadık;Ama Çok Sattı İhanetin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…