Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana bi kahve ısmarlasana
Şöyle manzarası güzel bir yerde cam kenarında başbaşa bir kahve içsek ya seninle
Gelecekten senden benden bizden bahsetsek filan
Tamam anlaştık o zaman.
Sen beni çizeceksin ben de en iyi çizebildiğim şey olarak balık çizicem sana
Malum herkes Picasso değil
Kendimi aşmayı deneyip seni çizmek isterdim fakat ortaya çıkan manzaradan hoşnut olmazsın :26:
Ya ben aslında öyle demek istememiştim
Aslında öyle demek istemiştim ama dememeliydim
Şimdi kim bana bana barbie bebeğim diycek
Aslında herşey bir özüre bakar sen kıyamazsın bana di mi :$
Kolay mı sanıyorsun bütün gün evde oturup seni beklemek? Kolay mı sanıyorsun ne yaptığını bilmeden evde öylece oturmak? Demek bana koca 1 saat ayırdın öyle mi ve arkadaşlarına vakit ayırmalısın nolurdu sanki kırmadan bunu söylesen? Hep ben mi empati yapacam söylesene? Anlamıyorsun demi bir kere olsun düşünmüyorsun?? Bunun sonu ayrılık çok belli en acısıda ne biliyo musun ben acı içinde kıvranırken sen o kurmuş olduğun hayatta yoluna arkana bakmadan devam edeceksin bense vermiş olduğum tavizlerle haketmediğim bir hayattan kurtulma çabası içersinde acı çekerek yaşamaya ve hayatımı toparlamaya çalışacağım.. Bir kez ne hissettiğimi anlamaya çalışssan bir kez...
İzmir'e kar yağdı bak,üşümüyor yüreğim artık...
Dün gece bir kere daha anlattın bana,verdiğim kararların ne kadar doğru olduğunu..
Acıtamıyorsun çabalama..
Üşümüyorum uğraşma!