Beni arama ihtimalini yok etmek için ve benim sana ulaşma ihtimalimi tabi, telefon numaramı değiştirdim faceten sildim
seninle aramızda gecenleri hiç kimse bilmediği için de ayrıca sorun kalmadı diye düşünmüştüm Bugün yeni telefon numaramı H.....'ye vermek için faceten yazdım bana neyden bahsetti dersin? yine SENDEN
Adını ağzıma almamak için dişlerimi sıkıyorum, olanları unutabilmek için çabalıyorum ve bambaska bi şey için bile arayıp sormayalım diye kaç senelik numaramı değiştirdim
Niye hala gidip benim en yakın arkadaslarımdan birinle, hakkımda konusuyosun? ya bilmiyo musun ki bu kız bana bunu anlatacak? Seni hayatımdan cıkarabilmek için ortak tanıdıklarımızı da mı cıkarayım? Ve zavallı kız benden fırça yedi, bilmiyor ki senin adını duydugum için o kadar sinirlendiğimi Sen ayrıca ne hakla, kimsin ki ona gidip hesap soruyorsun??
Her seyin basladıgı gün, yani 7,5 ay önceki o gün eğer ben aklımı basıma alıp gidip, güzel giden ilişkime sahip cıkmaya calıssaydım her sey ne kadar farklı olacakmış!!!!
Sahi bunlar acaba kader mi? Sen benim kafamdaki kader kavramını da allak bullak ettin artık