Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili .......... hn
Seni öldürmek istiyorum!
Anlamıyorum sen benim sabrımı mı ölçmeye çalışıyorsun anlamıyorum ki
Offf ya beni hiç mı düzgün insan bulmaz

üzücü..
şaşırtıcı..
insan ne de kolay yalan söylüyor
basit bir blog hediyesi için, ne de kolay bloğum yok diyebiliyor ne zamandır blog yazarken.
gerçekten yazık...
tevafuk bu ya, aylar önceki bu yazı da bugün karşıma çıkıyor...

bazen verilen kararların doğruluğu böyle sınanıyor demek ki...

beni sürekli arayıp dertlerini anlatmandan,
muhabbetinden, sürekli sıkıntılarını dinlemekten sıkılıyorum
içimi buhranlar basıyor resmen
çok sıkıcı bunaltıcı bir tipsin, kocana allah sabırlar versin

yoruldum gercekten...
susuyorum artik, ne yapmak istiyorsan yap...
bana kendimi unutturdun, birazda kendime yasayacagim bundan sonra...

Seni aptal, saygısızz!!

Madem sözünde durmayacaksın neden yapacağını söylüyorsun?
Hayır demek bu kadar zor mu pislik!!!
Zaten köprüyü geçene kadar bende, o yüzden sesimi çıkarmadım.
Beyinsiz gerzek!

Canımdan can kopuyor.
Ama susuyorum. Bu sefer susacağım.
Senden gelen herşeye kabulum.
Gitmek istiyorsan bu sefer dur demeyeceğim. Hatta hiçbirşey demeyeceğim.
Sessiz bi bekleyiş.
Rabbime sığınıyorum.
Hakkımda hayırlısını versin.

benim minik burunlu itim aynı evde kaldığımızda yaptığımız muzurluklar aklıma geliyooorrr bana manda deyişini seviyim senin birick sevgilimmm
benim çiroz danam burnunu ısırmayı özledim kulaklarını çekmeyi saçlarınla oynamayı dudaklarından öpmeyi 2 haftadır ders çalışmaktan vakit ayıramadığım sevdiceğim benim güzel günler bizi bekliyooo

aşkıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

sana buradan haykırıyoruuuuuuuummm

seni çoookkkkkk seviyoruuuuuuuuummmmmmm ve seninle evlenemeeeeeek istiyorummmmmmmmm

bu yaz evlenelimmmm miiiiiiiiiiiiiii

Bir gün bulacağım boyu boyuma, huyu huyuma uygun birini ve senin karşına geçip oynaşıcam sevgilimle sevgili arkadaşım! Bugün bana acıyan bakışlarını gördüm. Nasıl da mutlusun di mi? Yeni sevgili yaptın diye bu hareketler... İnşallah bir gün ben de hayatımın aşkını bulacağım ve o zaman bakalım bakışlarında nasıl bir değişim olacak!!

Beni arama ihtimalini yok etmek için ve benim sana ulaşma ihtimalimi tabi, telefon numaramı değiştirdim faceten sildim
seninle aramızda gecenleri hiç kimse bilmediği için de ayrıca sorun kalmadı diye düşünmüştüm Bugün yeni telefon numaramı H.....'ye vermek için faceten yazdım bana neyden bahsetti dersin? yine SENDEN

Adını ağzıma almamak için dişlerimi sıkıyorum, olanları unutabilmek için çabalıyorum ve bambaska bi şey için bile arayıp sormayalım diye kaç senelik numaramı değiştirdim
Niye hala gidip benim en yakın arkadaslarımdan birinle, hakkımda konusuyosun? ya bilmiyo musun ki bu kız bana bunu anlatacak? Seni hayatımdan cıkarabilmek için ortak tanıdıklarımızı da mı cıkarayım? Ve zavallı kız benden fırça yedi, bilmiyor ki senin adını duydugum için o kadar sinirlendiğimi Sen ayrıca ne hakla, kimsin ki ona gidip hesap soruyorsun??

Her seyin basladıgı gün, yani 7,5 ay önceki o gün eğer ben aklımı basıma alıp gidip, güzel giden ilişkime sahip cıkmaya calıssaydım her sey ne kadar farklı olacakmış!!!!

Sahi bunlar acaba kader mi? Sen benim kafamdaki kader kavramını da allak bullak ettin artık

Ahhh sevgili ;
"Denize bakmayı bilmeyenler, bir gün mutlaka boğulur...
İşte bundandır gözlerinden kaçışlarım..."

Ikimiz de birbirimizi sildik coktan...ama izledigim bir filmin ya da tiyatro oyunun hos bir sahnesinde ''keske .....de yanimda olsaydi da ne tatli gulerdik, ya da aglardik beraber" diye bir duyguyla aniden karsima cikman beni cok yoruyor...

Son düzenleme:
askimmmmmmmm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gerci sana bunu bu sabah mesajda'da yazmistim ama olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…